Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny no wirus jak nicFajnie
![]()
zabila - bo nie ma komu pracowacu nas w firmie tylko ja sie zajmue szukaniem tym łądunków, poza mna sa tylko kierowcy, szef ma tez inne firmy które prowadzi, od 25 lipca cała firma ma miec urlop a do tego czasu musze jakos dociagnąć bo nikogo na te kilak dni nie przyjmie a potem jak mam isc juz na zwolnienie to ma podpisac umowe z jakas inna firma któa bedzie sie naszymi autami zajmowac, ale teraz w sumie do tego 25 to juz bez sensu.. jakos dociagne.. miał w sumie tylko jeden jezdzic ale drugi się uparł ze tez musi do urlopu jezdzic wczesniej nie moze zjechac bo juz ma wszystko ustalone na tamte terminy.. no i takie ogólne pomieszanie z poplataniem
do tego 25 jakos dociagne chociaz uprzedziłam juz tych co jezdza ze od srody do piatku moge byc nie dyspozycyjna
![]()
Dziewczyny jaką macie hemoglobinę ? Bo ja miałam miesiac temu 12.5 teraz 11.2 i lekarz mowi ze "o spadła" ale nic nie mowil wiecej a ja sie zastanawiam czy żelaza nie zaczac brac bo jak mi spadnie mocniej to bedzie potem trudno odbić sie - co myślicie ?