Juti akurat kupno nie wiadomo jak drogiego fotelika nie gwarantuje ci bezpieczeństwa. I tak 70% jest źle montowanych. Zresztą zawsze zawsze będziesz miała wyrzuty że coś moglas zrobić lepiej. I jak mowilam jak ktoś ma możliwość wziąć od rodziny czy bliskiego zaufanego fotelik to czemu nie? Byle nie był starszy niż 3 lata bo plastik i konstrukcja nie daje już takiego bezpieczeństwa. A pisaniem że nowy fotelik to konieczny mus możesz niektórych przyszłych rodziców bardzo urazić bo mogą mieć biedę i już teraz odejmuja sobie żeby zapewnić dziwcia lepsze bytowanie a ty im dowalisz że są nie odpowiedzialni bo nie kupia nowego. To lepiej mieć uzywke ale porzadny z dobrymi testami zderzeniowymi niż nowy kupiony z wózkiem typu 3w1 bez nazwy bez testow
reklama
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2015 - sklep internetowy: PEG PEREGO fotelik samochodowy 2015 Primo Viaggio SL z bazą Isofix dla dzieci 0-13kg dziewczyny znalazłam te foteliki do tego mojego wózka. Całkiem spoko wybór kolorów tylko jedyne co mnie martwi to ze na 13 kilo :/ ile mniej więcej dziecko w takim pojeździ?
paulettah do roku czasu
wymieniasz kiedy przekroczy 13 kg albo głowka zacznie wystawać ponad fotelik.
Ja miałam 0-13 i do 13 miesiecy maly w nim jezdzil. a blizniaki z reguły drobniejsze sa.
ewkamm ja mialam i u mnie wyszlo 1:246
atkina dobrze ze juz po. teraz by sie przydał czasoprzyspieszacz i przekręciłabyś juz by wynik miec.
&&&&&& Bezie dobrze.
Ja miałam 0-13 i do 13 miesiecy maly w nim jezdzil. a blizniaki z reguły drobniejsze sa.
ewkamm ja mialam i u mnie wyszlo 1:246
atkina dobrze ze juz po. teraz by sie przydał czasoprzyspieszacz i przekręciłabyś juz by wynik miec.
&&&&&& Bezie dobrze.
Ostatnia edycja:
aktina no akurat nie mam na zbyciu żadnego
ale jakbym sie o jakiś dowiedziała dam znać. Kładz sie i odpoczywaj. Jutro masz wolne? bo u mnie jak byłam na pappa i umawiali babki na amnio to mówili ze w dzień pobrania i dzień po wolne ma wziąć w pracy żeby leżeć
My po termach 
Paulina- fajne te termy, sporo mniejsze niż maltańskie, ale fajne. Tyko jak dla mnie woda strasznie ciepła w basenach, bo od 32 do 36 stopni. Ale fajna, bardzo płytka strefa dla maluszków i mając 3-letnią córkę, własnie tam spędziłąm większosć czasu
Moja 3 latka ma teraz 13 kilo, a w foteliku do 13 kilo jeździła 1,5 roku
Dzieci jeżdżą w nich aż im głowa nie zacznie wystawać, chociaż znam durnych rodzicó co półroczniaka czy 9-miesięczniaka przesadzają w większy, bo "nic nie widzi".
atkina- no oby, trzymamy też kciuki za dobre wyniki
Joa.Le- nie przesadzasz. Ja już na basenie uważałam by nikt odpływając mnie w brzuch nie kopnął
green- my chodziliśmy nad morzem od rana, ale na plażę dopiero od 15-16, a w te upały co były na poczatku lipca to nawet po 16 nieźle grzało. Ale wakacje udane
Chociaż np. w sobotę to od samiuśkiego rana do obiadu o 14 siedzieliśmy w pokoju, taki skwar był, ale to też ze względu na Młodą, bo to jednak z dziećmi też niebezpiecznie w taki upał na słońcu
inis- o jesteś w końcu
Ale fajnie z tą łódką
Paulina- fajne te termy, sporo mniejsze niż maltańskie, ale fajne. Tyko jak dla mnie woda strasznie ciepła w basenach, bo od 32 do 36 stopni. Ale fajna, bardzo płytka strefa dla maluszków i mając 3-letnią córkę, własnie tam spędziłąm większosć czasu
Moja 3 latka ma teraz 13 kilo, a w foteliku do 13 kilo jeździła 1,5 roku
Joa.Le- nie przesadzasz. Ja już na basenie uważałam by nikt odpływając mnie w brzuch nie kopnął
green- my chodziliśmy nad morzem od rana, ale na plażę dopiero od 15-16, a w te upały co były na poczatku lipca to nawet po 16 nieźle grzało. Ale wakacje udane
inis- o jesteś w końcu
reklama
My po termach
Moja 3 latka ma teraz 13 kilo, a w foteliku do 13 kilo jeździła 1,5 rokuDzieci jeżdżą w nich aż im głowa nie zacznie wystawać, chociaż znam durnych rodzicó co półroczniaka czy 9-miesięczniaka przesadzają w większy, bo "nic nie widzi".
green- my chodziliśmy nad morzem od rana, ale na plażę dopiero od 15-16, a w te upały co były na poczatku lipca to nawet po 16 nieźle grzało. Ale wakacje udaneChociaż np. w sobotę to od samiuśkiego rana do obiadu o 14 siedzieliśmy w pokoju, taki skwar był, ale to też ze względu na Młodą, bo to jednak z dziećmi też niebezpiecznie w taki upał na słońcu
inis- o jesteś w końcuAle fajnie z tą łódką
To super