Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ulicha no jak są starsze to pewnie tak ale jak tu nie pomylić niemowlaków![]()
Moja je mleczko po zasnieciu 240 i o 2-3 placz bo chce jesc i rozciebczanie mleka woda ani oszukiwan9e sama woda herbata ani niczym innym niepomaga. Musi pojesc i juz! Tylk9 moja ma 25mies. Ciekawe kiedy jej sie odwidzi :-/Mały potrzebuje to karmie. Tak teoretycznie to jest jedno karmienie między 1:00-2:00, a potem ok 5:00 stęka, to daje mu butle, coś pociuma i zasypia do tej 6:30-7:00. Ja karmię mm, kp było tylko 2 miesiąca i to też w wielkich trudach.
Próbowałam kilka razy w nocy oszukać go i dać mu wody zamiast mleka, ale kończyło się to wielkim płaczem. Mi wstawanie nie przeszkadza, przywykłam już;-) Myślę, że w ciągu pół roku mały przestanie w nocy jeść- mam nadzieję, bo zacznie się maraton z kolejnym:-)
Uzywam tego samego zelu co Juti z Rossmana. Tez czesto staram sie podnosic nogi wyzej, ja w ogole mam tendencje do puchniecia nog, na jednej mam nawet zylaka od dobrych kilku lat, mi nawet przy niesprzyjajacej pogodzie dlonie puchly... co do sikania tez mi sie czasem nie chce wstac jak troche mi sie chce, ale staram sie za bardzo nie trzymac, bo to sprzyja rozwojowi bakteri.
Tez tak macie, ze ok tydz moze dwa po usg jestescie wzglednie spokojne, a potem znowu zaczynaja sie obawy?