Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
emenems ja mam Siostrzenca z 2009 roku. jak się Anita urodziła w 2011 i miał dwa lata to siostra mi oddala ostatnie jego pampersy rozmiar 5 bo mówi ze jej się nie przydadzą. . wiec leżały u mnie i leżały. . i nadal leżą bo moja Anita taki gigant ze zdążyła przy 4 nauczyć się nocnikowania hehe jeszcze niedawno dawałam je szwagierce jakby nas była i zapomniała swoich wiec myślę że laktator tez zadziała
Dziewczyny straszna beka - mam w domu dwie szuflady sentymentalne - czyli graty i pamiątki od podstawówki ( typu papierek po cukierku ktory tylko mi cos mowi ) i znalazłam to Hahhaha
Pamietam jak dzis kolezanki w 7 klasie podstawówki podrzucimy mi to na religii bo strasznie byłam zakochana W jednym chłopaku - oczywiscie nie wiem co to ma wspólnego ale wtedy było nam strasznie do smiechu - ten wycinek ma 20 lat !!