Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bosze tylko nie szpinakjak byłam mała to mama nas taką zupą katowała
Szczawiowa jeszcze ok, ale juz dawno nie jadłam i jak nie mam na nią ochoty
Oj zjadłabym swojską kaszanke ale u nas na Śląsku nie mam szans bo u nas króluje paskudny krupniok![]()
Już Ci podaje to Centrum Diagnostyki Ginekologia Położnictwo Usg nr na NFZ 61 847 87 27. Ja miałam to usg 4d w ramach badań prenatalnych
Dziewczyny chora jestem... Nos zawalony gardło nawala ból głowybi temperatura. Maz kupił mi jakieś lekarstwa Prenatal niby dla kobiet w ciąży ale czuje sie fatalnie...
Ten prenatal to ma gardlo? Jesli tak to tez go bralam i pomogl po kilku tabletkach
Moje dziecko od niedawna nieje zadnej zupy tylko rosol z kluseczkami lanymi!! Ja juz glupieje bo coraz mniej je doayc ze malo jadla to teraz juz wogole nieje!!!Ja uwielbiam rosół z lanymi kluskami) <3
Karola u mnie tez swój dzemikjeden truskawkowy a drugi wisniowo- czerwonoporzeczkowy
pycha
anowu głodna jestem
Mam jeszcze szczawiowa zupe z wczoraj ide zgrzac chyba
simka - pasztetowa bez składu :d dobreja zajadam ostatnio taki pieczony w blaszce ale tez ze sklepu, swój jednak lepszy ale żaadko się robi .. ale mama jak upiecze to mmm pychotka
i wiadomo z czego
Paulettah - zdrówka
green - ja tez tak czasem jem oddzielnie, z barszczem czerwonym np ale ziemniaczki okraszamy drobno pokrojona i podsmazona słoninka z cebulkaznaczy to u mamy bo ja nigdy nie mam słoniny i jak cos to sama cebulka
Ziemniaczków z bułka tarta nie jadłam jeszcze, z buła na masełku to tylko kalafiora jadłam
obsmazam tak i samego jem.. pychotka
Kalafiora albo fasolke szparagowa
Martusia - a moze to nikoniecznie macica tylko jakis skurcz jelit po prostu? Po wymiotach chyba sie moze zdarzyc ;(
Dziewczyny a jadłyscie rosół z ziemniakami?? Czy tylko z makaronem jecie ?? Boze jak ja uwielbiam taki rosołek z ziemniakami.. jeszcze z tych ziemniaków zawsze sobie papke widelcem zrobie, do tego duzo pieprzy, żeberka z rosołu i albo surówka z kapusty albo ogórki kwaszone koniecznie mmm .. jeszcze bardziej sie głodna zrobiłam az mi slinka cieknie
![]()