Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj z niego ubaw mieliśmy z dziadkami i mężem, bo tak go nosiło do tańczenia i tak się śmiał w głos jak nigdy. Dosłownie wszystko go bawiło. A wieczorem jak go lulałam i śpiewałam do snu to oczy jak pięć złotych i patrzy na mnie. Jak się spojrzę to on się śmieje. Nie wiem co te dziadki mu do jedzenia dały, ale jakieś inne dziecko było

green_parsley Ja tak miałam wczoraj, jak na zakupy się wybraliśmy. Mąż się przebrał po pracy i jak spojrzałam na niego i siebie, to mi się zakupów odechciało. Ale dzisiaj już znów czuje się laska:-)
xkarola te zęby to udręka. Mojemu wyszły już dwa i chyba będą szły kolejne, bo łapki ciągle w buzi. Na szczęście nie miał gorączki do tej pory.
Meluzyna witaj:-) A jak się ogólnie czujesz?
Pyscek ja takiej wagi już lata nie widziałam![]()
Emenems ja mam 164 wzrostu i teraz ważę jakoś ok 63kg. Wiem, że ciąża i w ogóle, ale źle się czuje z tym balastem. W pierwszej ciąży mnie to niezmiernie cieszyło, teraz tak se.
simka ja się mieścić mieszczę, ale spodnie i spodenki uciskają mi za bardzo dół brzucha i ciągle mam parcie na pęcherz:-) Przywiozłam sobie ciążowe spodnie. Jak ja ich nie cierpię. Mnie te gumki dobijają.
Wczoraj pół miasta zjeździłam załatwiając to i owo. Wieczorem już padłam na psyk dosłownie. A synek o 6:00 pobudkę rozbiłWczoraj z niego ubaw mieliśmy z dziadkami i mężem, bo tak go nosiło do tańczenia i tak się śmiał w głos jak nigdy. Dosłownie wszystko go bawiło. A wieczorem jak go lulałam i śpiewałam do snu to oczy jak pięć złotych i patrzy na mnie. Jak się spojrzę to on się śmieje. Nie wiem co te dziadki mu do jedzenia dały, ale jakieś inne dziecko było
![]()