Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie ciężko znaleźć czas nawet na krótkie wstanie od biurkaWyginam się na wszelkie sposoby, żeby nie siedzieć pod kątem prostym ale łatwo nie jest .. podkładam sobie nawet pod nogi 4 ryzy papieru, żeby wyżej były
No cóż.. jeszcze troszkę muszę wytrzymać
![]()
No jestem w szokuu nas tak to ładnie nie wyglada
a wasza mała będzie miała norweskie obywatelstwo?
O niesto procent polusa bedzie - ja nie zmieniam bo generalnie nic mi to nie daje tyle se na premiera bede mogła głosować a tak to nic - a tu nie ma podwójnego wiec ja nie chce rezygnować. Polskie bedzie miec
No szpitale sa fajne, w sensie warunków sa specjalne sale odwiedzić tzw pokoje rodzinne i jest piętro wydzielone na hotel ze maz tam moze przebywać a jak sie uda to mozna podwójna sale zalatwic dla rodziny. No i bufet z żarciem i w kazdym oddziale jest kiosk taki ze wszystkim łącznie z hot dogami i kawa![]()
Ale bedziemy oceniać na miejscu heheh
Ale chyba jest tak ze mała jak kiedyś będzie chciała to sobie będzie mogła zmienić? Bo wiem ze mojego męża ojciec sie urodził w Niemczech i moze sobie zmienić i on i mój Maz jakby chcieli bo jakieś prawo ziemi czy coś![]()
Bedzie ale mam nadzieje ze nie zrobi tegobo mowie, to do niczego nie służy, znam wiele osob z paszportem np serbskim a juz urodzonych w no ale z rodzicami Serbami i ok jest
![]()
Ja moge zmienic po 7 latach pobytu czyli mogłabym ale musze zrzec sie polskiego niestety
No w sumie nie wiembo do emerytury obywatelstwo niewiele ma do gadania
ja sobie zaraz serialiki ściągam w razie ci żeby mieć na tabsa
)
Miała któraś moze kiedyś gronkowca skory? Bo mi lekarka powiedziała ze moze to tez być to :/