Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jezu przeżyłam najgorsze 15 minut w pracy ... Brzuch mi stwardniał zaczal bolec mega niedobrze mi sie zrobiło i rece zaczęły mi sie trząść. To chyba cisnienie znowu mi spadło ale ze w pracy nie zmierzę to nie jestem pewna... Zaliczyłam tez wc nr2, i powoli robi mi sie lepeiej ... Masakra sle sie wystraszyłam
Gadalam z nia o tym mowila ze to groźne nie jest ale jak bede tak miała to wysle mnie na ekg- musze ciśnieniomierz nosic do pracy zeby miec pewność ze to to ... Ale raczej nie nic innegoWiesz co mialam podobnie i tez cisnienie chyba. Ja cos zjadlam i pomoglo ale poinformuj moze polozna?
Emenems niskie ciśnienie jest zawsze bezpieczniejsze niż za wysokie. Ale zawsze powinnaś mieć coś co Ci pomoże na wszelki wypadek. Może jakaś kawa w puszce czy coś...
Ja od kilku dni mam totalne parcie na ogórki kiszone. No mega mi się ich chce. A po nich mogę wciągnąć tabliczkę czekolady. Rzecz w tym, że po tych ogórkach lata mi w jelitach i po 3 razy dziennie sie wypróżniam na miękko...
Mam nadzieję, że to nie szkodzi dziecku. Bo nie wiem czy zdołam się powstrzymać od jedzenia ich...
Paulettah czy to jest sala w której też leży się po porodzie? Ale chyba nie, bo przewijaka itp nie widze. Jest łazienka? Jedzenia pewnie jeszcze nie próbowałas ichniego ?![]()