• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Innabajka a czemu decydujesz sie na cc? względy medyczne?
MI także nie udało się załapać na lekarza na NFZ i chodzę prywatnie. Tyle już wpompowaliśmy w leczenie niepłodności, że to aż tak nie boli. Tylko czasami denerwuje ze ten NFZ to taka niedostępna instytucja.
Za mną też kwaśne chodzi, więc wczoraj była kapusta kiszona a dzisiaj zrobiłam sałatkę ziemniaczaną z ogórkami kiszonymi :)

Jutro wizyta! Nie mogę się doczekać. Czy dziecko zdrowe? Ile waży? Jaka płeć? Więcej pytań nie mam :)

Ja rez zdecyduje sie na cc, widzialam porod naturalny i cc i serio, nie ma porownania. Po cc dziecko nie jest takie zmeczone i mama tez. Myk jest w tym, zeby szybko sie zebrac z lozka a nie pokladac, bo wtedy bedzie jeszcse trudniej z rekonwalescencja po cc

Rada dla matek, które nie znają jeszcze płci:
Przed wizytą nalezy wykonac pozycję psa ze spuszczoną głową (joga), wtedy dziecko odpowiednio się ułozy :)))))
tak napisała mi moja przyjaciółka,która ćwiczy jogę - u niej się sprawdziło :)

Też się boje SN bo po CC no boli bo to operacja ale jakoś tak. Zobacze. Wcześniej nie dopuszczała myśli o CC a musiała mieć więc teraz dopuszczam obie możliwości. Na pewno nie chce CC bez rozpoczętej akcji skurczowej. Wszystko od BL zny będzie zalezec

Spacerowka juz w domu :) uwazamy ze za ta cene bylo mega warto:) jeszcze gondola

Załączniki

• 1439912608458.jpg
    1439912608458.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 68
  • 1439912629843.jpg
    1439912629843.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 97
  • 1439912644380.jpg
    1439912644380.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Ja tam się nie nastawiam na żaden sposób porodu w jakiś specjalny sposób. Chcę pójść do szkoły rodzenia. Tam uczą i pod kątem sn i cc. A co wyjdzie to życie pokaże...

Rany ja dla dzidziusia mam wałek pod plecki żeby się nie przekręcał z boczku - gratis do mojej poduchy; 1 paczkę mokrych chusteczek - gratis z Rossmanna i 1 książeczkę z bajkami. I koniec. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry