Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czytałam, że czasem nawet 4-5 m-cy i koniec leżenia
Mojej przyjaciółki brzdąc od urodzenia wręcz nie lubi gondoli (chociaż mają Stokke na wypasie w limitowanej wersji kupiony za 6,5 tyś
) , lepiej się czuje w nosidełku chyba dlatego, że jest "chroniony" z każdej strony a w gondoli za dużo luzu .. Póki co ma 3 m-ce. 
O matko... To ja tam na pewno nie rodzeDziewczyny mowilam wam ze byłam obejrzeć porodowke? Spoko naprawdę ładnie. Po Cc leżysz min 5 dni z czego 8h na sali pooperacyjnej potem na poporodowej. Dzieci dostajesz do karmienia. Do końca są na noworodkach. Przy SN są z mama od poczatku
Na Klinicznej i w invicta jest za darmo dla zameldowanych w Gdańsku, więc jedno z tych wybiorę. Chociaż tutaj zaoszczędzęJoa.le pd 24 tyg mozna sie zapisywać, myślałam żeby iść do szkoły rodzenia na zaspie ale liczą sobie 350zł wiec zobaczymy![]()
poszukaj jakiś kurs przyśpieszonyEj ja mam meldunek w Gdanksumoze sie załapie heheh
poszukaj jakiś kurs przyśpieszony![]()