reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mam bole jak w okres taki straaaassnie obfity .. ostatnio mialiam przez 4 dni takie bole bylam na ip ale nic sie nie dzialo mam brac nospe jak bedzie bolec ... i od wczoraj wlasnie mam rozwolnienie ... i bole jak w okres po nospie max przechodzi ale rano cos slabo przeszło bolalao mniej ale czulam

Ulicha przy kp występują właśnie kolki, u nas z Patką nie było bo ona butle piła od początku a teraz właśnie przeraża mnie wizja kolek jak słyszę co od niektórych :O maszynkę mąż ma remingtona dostał pod choinkę i jest bardzo zadowolony, wcześniej miał philipsa ale mówi że ta lepsza ;)
Niuniolek położna mówiła że jak ma się coś rozkręcić to nawet cała paczka nospy nic nie zadziała :D także jak będziesz dalej czuła bóle i przerodzą się w regularne to jak najbardziej jedź bo właśnie takie oczyszczanie zapoczątkowuje poród ;)

nie wiem jak koli się przechodzi nasłuchałam się od znajomych że ciężko ale wyrzynające się 3 to najgorsze zło jak do tej pory :O

Dla mnie kolka to jest coś takiego "dziecko płacze nie wiem czemu". I do jednego worka wszystko się zrzuca na kolki. A przyczyn płaczu może być wiele, choćby głupie witaminy co wywołują bóle brzuszka.

Futurystka Marysia była KP ponad 2,5 roku i kolki nie uświadczylam,także nie zgodzę się z tą tezą ;)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Futurzystka ja znowu słyszałam ze przy mM są kolki :) Ale tak patrząc to chyba nie ma reguły czy kp czy mM, dużo chyba zalezy od układu trawiennego dziecka i tu jest ruletka :-)
Mój był kp i nie miał, zobaczymy co będzie przy Tosi :-)

O widzisz właśnie czytałam na necie opinie o remongtonie że te maszynki są już profesjonalne od tych z Philips :-)

Moja Polka to była piersią karmiona, jadłam wszystko (słdoycze, owoce, smżone, no wszystko) i kolek nie miała. Może z kilka razy był płacz, ale kolek jako takich nie.

niuniolek- moze faktycznie coś się zaczyna.

Ja to mam wrażenie, ze Młody się uspokoił w brzuchu, nie fika całymi dniami, nie wypycha się aż tak często, tylko od czasu do czasu, chyba miejsca mu zaczyna brakować.

Niuniolek a ty jestes z tych szczuplejszych normalnych czy pulchniejszych ??:)
Pytam bo szczupłe dziewczyny pod koniec duzo bardziej odczuwają skurcze

reklama
Szczupla jestem

Bo ja tez dziś dzownilam do dyżurnej poloznej miałam bóle wczoraj wieczorem e nocy i dzis rano i miałam ktg o wyszły sle ona mowi ze nie częste i nie duze wiec ok mam po prostu ew lezec i tyle ... Dziecko ma prawo kuz sie pchać.
Ja tez raczej szczupa i mozemy gorzej przechodzić ostatni miesiac

Do góry