Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobione przez dobreko chirurga nic nie boli.Udało mi sie doprosić o wizytę dzis ide za 2h ale mam majty pełne strachu bo nauczyłam sie o nacinaniu dziąsła i mnie to przeraża [emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w poprzedniej ciazy miałam rwane zeby I zawsze mialam znieczulenie. Przy leczeniu też. Antybiotyk też chyba bralam.@aniay ja ide do stomatologa nie chirurga a dziąsło nacinają zeby opróżnić ropień wiec raczej nie uraczą mnie znieczuleniem dobrego bo przy stanie zapalnym nic nie da :/
@kamisia1101 no to mamy podobnie u mnie dentysta budzi strach ale w ciazy z myślą, ze moge nie dostać znieczulenia jeszcze wiekszy, zwłaszcza w tym kraju
@minemi nie mam dostępu l, płukania roztworem z sody i cordosylem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez na pewno nie miala bym skrupulow I wczesniej poszla na zwolnienie gdyby praca byla do d.. a tak to pewnie do polowy pazdziernika pociagne@betina79 teoretycznie do końca września. Ale zobaczymy jak to będzie. Jestem z lekka rozdarta bo z jednej strony brakuje sił i fajnie byłoby odpocząć, a z drugiej praca satysfakcjonuje. Ja chyba pracoholikiem jestem. No i na wysokich obrotach w pracy, dużo trzeba ogarnąć. I padam jednak wieczorami.