Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danutka a nie mozesz isc szybciej do swojej lekarki?Ja mam termin z usg ma.14. 15 ma urodziny mój tata :-) zobaczymy :-)
Nie wiem,czy odstawić moją luteine... Boję się,lekarz wydawał mi się mało kompetentny. Zawsze mogę spróbować zadzwonić do rejestracji i poprosić o wpisanie recepty. Może mi się uda. Wolałabym być zbadana przez swoją lekarke. A następna wizyta dopiero 6 października...
Przyjmuje raz w tygodniu... Kolejki są straszne. Ale receptę może mi wypisać inny gin w zastępstwie,wystarczy,że zadzwonię. Może tak zrobię... Wolę dmuchać na zimne. Tamten kazał odstawić z dnia na dzień luteine,dwa razy pytałam. Zawsze czytałam,że odstawia się stopniowo, dlatego jakoś mu nie ufam... Jakieś wrażenie mam że koleś mnie zbyt,krótko mówiąc,choć jak się okazało znamy się z widzenia...ehh.... Na dodatek mam mega zgagi... Mega. Aż do nudności.. Rennie nie pomaga, migdały też nie. Jeszcze cztery miesiące zgagi i już ;-) chyba taki mój los,w pierwszej ciąży też mi dokuczala.[emoji12]Danutka a nie mozesz isc szybciej do swojej lekarki?