Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym miała,choć na zdrowy rozum nie oznacza to,że się jest wyrodną matką. Czasem jest to konieczne. Choć mój w takich przypadkach i tak budził się jeszcze w nocy. Są chyba takie noce u naszych dzieci i tyle... Przeładowanie emocjami, sama nie wiem co jeszcze może powodowac takie sytuacje... Ja dziś przy kolacji bardzo na swoje krzyczałam, no świętego wyprowadzi z równowagi to,jak on je... Jak długo żuje... A potem też mam wyrzuty, że krzyczę na biedne dziecko..Witam się wieczorem w kiepskim humorze. Synek chciał koniecznie zasypiać ze mną, więc się z nim położyłam. Zasnął, odkładam go, a on się budzi i ryk. No to drugi raz to samo, odkładam i znów ryk. Za trzecim razem już było ok, ale obudził się jak wychodziłam z pokoju i znów w płacz. Więc zamknęłam drzwi, postałam z dwie minuty pod pokojem i zrobiła się cisza, więc uznałam że śpi. A teraz mam wyrzuty sumienia :/