reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej dziewczyny :)

witam sie z pracy :) Dzisiaj całą noc nie spałam gardło zaczyna mnie boleć, mała kopie że hoooho dzisiaj myślałam ze mi chce wyskoczyc :D

Współczuje dziewczyna które wymiotują mi na szczescie przeszło teraz tylko poczatki były takiie straszne ..

Dzisiaj wizyta na 19 :)

Powodzenia innym wizytującym bo wiem że jest nas dzisiaj więcej :)

Miłego dnia odezwe się wieczorem :)

reklama
Dziewczyny udanych wizyt połówkowych i zwykłych trzymam bardzo mocno kciuki piszcie co tam po wizytach :)&&&&
Dziewczyny wymiotujace i mające chore starsze pociechy albo te ktore same sie złe czuja wspolczuje bardzo i moge tylko życzyć zdrowka!
Shariotka Rysio piękne imie bo ja tez mam Rysia hahah:) a ciekawe czy bedzie dziewczynka czy chłopiec. No i ciekawe czy nutka sie dowie płeć :) oby:)
Kiki ja tez juz sie powoli chyba zabiore za wyprawke bo zaczęło mnie strasznie ciagnąć fo tych wszystkich rzeczy o zby wsYstko juz miec.
Urszulka fajnie ze trafiliście na taka msze :)
Mój Syn w brzuchu tak szaleje cały czas ze aż mi brzuch podskakuje. Jak sie do
niego popuka to od razu odpowiada. :)
Któraś dziewczyna mowila o niskim ciśnieniu i wysokim tętnie ja tak mam i wczoraj na wizycie pani doktor powiedziała ze to przez niski poziom żelaza tak jak duszności słabo dotleniona jestem.

A ja dziś poranek z wymiotami,ja nie wiem co jest grane.Juz dawno powinno minąć a co parę dni mnie rano znowu bierze.Nawet nie czuje jakby to przez żołądek tylko zaczyna się bólem głowy i zaraz łazienka.
Trzymam kciuki za wizytki dzisiaj:*
Które z Was jeszcze nie znają płci?

Lacze sie w bólu, poranne mdlosci wrocily po kilku tygodniach spokoju, właśnie okupuje toalete w pracy liczac ze jednak wszystko zostanie na miejscu.

Ja nie mam jeszcze pewnosci ktomieszka umnie w brzuszku. I do końca października napewno sie nie dowiem.

Trzymam kciuki za wizyty i za male I duze chorowitki co by szybko wyzdrowialy.

Ojej sezon grupowy w pełni. Trzymajcie się kochane. Powodzenia na wizytach. Ja wróciłam z targu z siatami owoców. Takie z rynku lepsze i tańsze niż te sklepowe
1473841595965.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473841595965.jpg
    1473841595965.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 365
Strasznie Wam współczuję dziewczyny tych męczących wymiotów. Nie sądziłam, że to może tak długo trzymać.
Trzymam kciuki za wizyty @marlena,@ nutka. Oby same dobre wiadomości.
@kamisia1101 piękne zakupy. Ja uwielbiam warzywa i owoce [emoji4]
Widzę,że rozszalaly się nasze bobasy z brykaniem. Chyba nadszedł ten czas, że już będą sobie porządnie hasać. Moja mała też już bardzo porządnie i często daje o sobie znać. [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Laski napiszcie mi proszę czy podczas przeziębienia używalyscie kropli do nosa? Na noc użyłam nasivin dla dzieci i jakoś przetrwałam. Ale podobno w ciąży krople niewskazane . Dla mnie zatkany nos to tragedia,woda morska guzik daje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry