brzusio
Fanka BB :)
Gratulacje!Dzieki dziewczyny za wsparcienie bede sie przejmować tym brzuszkiem. Poprostu mały grubasek we mnie siedzi
![]()
Pępek mam na wierzchuto straszne. Zawsze miałam taki malutki wklęsły a teraz wentyl
ha ha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!Dzieki dziewczyny za wsparcienie bede sie przejmować tym brzuszkiem. Poprostu mały grubasek we mnie siedzi
![]()
Pępek mam na wierzchuto straszne. Zawsze miałam taki malutki wklęsły a teraz wentyl
ha ha
Dzisiaj mam cała chodzę w nerwach od rana już się wszystkim oberwało.dam znać po chodź płeć to pikuś mogę nawet nie wiedzieć oby wszystko inne było ok i szyjka też bo leżenie to dla mnie wyrok.Andziulka to chyba tylko ty zostałaś w niepewności co do płci. A kiedy masz teraz usg ?
Dziewczyny ja jestem po wypiciu fantastycznego drinkaza godzinę pobranie i za dwie.okropnie mnie mdli bleeee.....
Usztywniana wikolem i ługą. Ale chyba musimy wymyślić jakiś stelaż, bo trochę straciła kształt dziś rano [emoji52]A @Shaer , @Danutka24 śliczne wyroby, króliczek i owieczka urocze i dopracowane w każdym detalu, po prostu cudne, lampa bardzo pomysłowa, nigdy bym nie wpadła na pomysł produkcji żyrandola z wełny. Jak ty to usztywniłaś, czy zrobiłaś to na jakimś stelażu?
Dobrej nocy styczniówki
My tez nie mamy. Jakos nic fajnego, zeby od razu trafilo do serca nie przychodzi do glowy.MamusiaToJa to zaciskam kciuki za imienniczke
Mam pytanie czy jest tu jakas osoba ktora niema jeszcze imienia?
Czy tylko ja mam problem?