reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Kiki ty mnie nie strasz ;) musze poczytać o tym bo nie chciałabym sobie zaszkodzić. Ja słyszałam ze pod koniec ciazy nie mozna zeby dziecko sie pępowina nie owinęło ale przyznam szczerze ze nigdy tematu nie zgłębiłam. Poczytam dzis a jak bede na wizycie to na pewno zapytam. Dziekuje za info :)

reklama
Witam

Aniay kochana mega wspolczuje takiego snu!!!
Tez miewam bardzo realne sny ktore dlugo przezywam:/

Shar jak pisalas o tym jaki syn jest inteligentny to sadze ze twoj maz ma racje[emoji4]

Gato ciuszki od znajomej to super sprawa;)
Zawsze taniej dasz niz w sklepie bo ceny to maja niezle...
Ja rowniez maluje lozeczko bo po corce i czytalam o farbie pasetelowej fajne rozne odcienia ma Colorit jak niemyle nazwy i na puszce jest misiu;)

Marlena kochana zdrowka!!!!moze wirus cie dorwal ja bralam kiedys zelazo i nie zauwazylam zebym miala potym biegunki...
Oo zobacz jak sie wyjasnila sprawa z mieszkaniem , przynajmniej na przerowadzki zrywac sie niemusisz!

Danutka zdrowka dla Was;)

Dziewczyny, ja świeżo po wizycie. Melduję, ze wszystko w najlepszym porządku. Mój maluszek dalej główką w dół, jak na wszystkich wcześniejszych badaniach. Mam nadzieje, ze pod koniec nie zaświruje i nie ułoży sielę dupką [emoji4] juz duzy klocuś z niego. Wazy 741 [emoji4] co oznacza ze w dwa tygodnie przybrał 240g! Szok! [emoji173]️ Urósł o połowę. Wybaczcie moją ekscytację, ale to pierwsza ciaza i duzo niespodzianek [emoji4] jak zawsze ruchliwy, pani doktor podczas mierzenia dostało się w głowice z kopa, az usg odskoczyło. Także wiem, ze maluszek nie przepada za pomiarami [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry