brzusio
Fanka BB :)
AchaKażdy organizm jest inny, może tobie po mleku cukier nie będzie się podnosil. Do posiłku jako wymiennik można 200ml mleka ale odtłuszczonego. I nie poleca się nabialu jako pierwszy posiłek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AchaKażdy organizm jest inny, może tobie po mleku cukier nie będzie się podnosil. Do posiłku jako wymiennik można 200ml mleka ale odtłuszczonego. I nie poleca się nabialu jako pierwszy posiłek.
Wiem co czujesz ja tez ostatnio miałam podobny przypadek skręcając w lewo na posesje samochód jadący za mną zaczął mnie wyprzedzać w trakcie skrecania jak bym gwałtownie skrecila to by walnął konkretnie we mnie.jeszcze dupek trąbił na mnie i mnie wyzywal...szkoda słów na takich palantów.nie przejmuj się nie warto!!!Dziewczyny, ale miałam dzień, prawie rowerzystę potrąciłam (z jego winy). Jechałam po syna do przedszkola i skręcałam w prawo na parking, kiedy rowerzysta postanowił, że mnie wyprzedzi z prawej strony, na szczęście go zauważyłam, ale on prawie we mnie wjechał. Zaczął się na mnie drzeć, wyzywać, stwierdził, że go prawie zabiłam, że nie patrzę w lusterka. Prosiłam go, żeby na mnie nie krzyczał, bo jestem w ciąży, a on że w takim razie nie powinnam samochodem jeździć. Na nic tłumaczenia, że to ja miałam pierwszeństwo i że w sumie nic się nie stało, bo przecież go widziałam i się w porę zatrzymałam. No burak straszny. Po dłuższej wymianie zdań pojechał sobie, a ja po prostu się poryczałam. Ciśnienie strasznie mi skoczyło. Weszłam do przedszkola i nie mogłam przestać płakać. Cała się trzęsłam, a musiałam jeszcze jechać po drugiego syna. Na szczęście już więcej przygód nie miałam na drodze. Teraz leżę, brzuch mnie boli, wzięłam nospę i popijam mielise, nie wiem co jeszcze mogę zrobićNajchętniej zdrzemnęłabym się troszkę, ale wolę nie zostawiać dzieci w samopas. Oby jak najmniej takich dni
![]()
Wpadaj do nasDziękuję kochane za miłe słowamam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym tu czasami zajrzała i coś napisała. Bo chociaż nie mam już swojej Księżniczki w brzuchu to nadal czuję się styczniówką... Trzymajcie się cieplutko :*
opowiadaj jak u Ciebie?
...leż i relaksuj się terazbedzie nam bardzo milo :*Dziękuję kochane za miłe słowamam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym tu czasami zajrzała i coś napisała. Bo chociaż nie mam już swojej Księżniczki w brzuchu to nadal czuję się styczniówką... Trzymajcie się cieplutko :*
Dziękuję kochane za miłe słowamam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym tu czasami zajrzała i coś napisała. Bo chociaż nie mam już swojej Księżniczki w brzuchu to nadal czuję się styczniówką... Trzymajcie się cieplutko :*
Przy bilirubinie zawyzonej też możesz odczuwać świąd skóry...@Truskaweczka2017 tule mocno
Odebralam wyniki i cholestazy nie mam raczej.
Bilirubina za wysoka (powyzej normy)
ALAT AspATw normie
Fosfataza alkaliczna ponizej normy (wg. Wujka Google to objaw...kretynizmu lub karlowatosci)
I wyglupiona jestem