brzusio
Fanka BB :)
AchaKażdy organizm jest inny, może tobie po mleku cukier nie będzie się podnosil. Do posiłku jako wymiennik można 200ml mleka ale odtłuszczonego. I nie poleca się nabialu jako pierwszy posiłek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AchaKażdy organizm jest inny, może tobie po mleku cukier nie będzie się podnosil. Do posiłku jako wymiennik można 200ml mleka ale odtłuszczonego. I nie poleca się nabialu jako pierwszy posiłek.
Wiem co czujesz ja tez ostatnio miałam podobny przypadek skręcając w lewo na posesje samochód jadący za mną zaczął mnie wyprzedzać w trakcie skrecania jak bym gwałtownie skrecila to by walnął konkretnie we mnie.jeszcze dupek trąbił na mnie i mnie wyzywal...szkoda słów na takich palantów.nie przejmuj się nie warto!!!Dziewczyny, ale miałam dzień, prawie rowerzystę potrąciłam (z jego winy). Jechałam po syna do przedszkola i skręcałam w prawo na parking, kiedy rowerzysta postanowił, że mnie wyprzedzi z prawej strony, na szczęście go zauważyłam, ale on prawie we mnie wjechał. Zaczął się na mnie drzeć, wyzywać, stwierdził, że go prawie zabiłam, że nie patrzę w lusterka. Prosiłam go, żeby na mnie nie krzyczał, bo jestem w ciąży, a on że w takim razie nie powinnam samochodem jeździć. Na nic tłumaczenia, że to ja miałam pierwszeństwo i że w sumie nic się nie stało, bo przecież go widziałam i się w porę zatrzymałam. No burak straszny. Po dłuższej wymianie zdań pojechał sobie, a ja po prostu się poryczałam. Ciśnienie strasznie mi skoczyło. Weszłam do przedszkola i nie mogłam przestać płakać. Cała się trzęsłam, a musiałam jeszcze jechać po drugiego syna. Na szczęście już więcej przygód nie miałam na drodze. Teraz leżę, brzuch mnie boli, wzięłam nospę i popijam mielise, nie wiem co jeszcze mogę zrobićNajchętniej zdrzemnęłabym się troszkę, ale wolę nie zostawiać dzieci w samopas. Oby jak najmniej takich dni
![]()
Wpadaj do nasDziękuję kochane za miłe słowamam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym tu czasami zajrzała i coś napisała. Bo chociaż nie mam już swojej Księżniczki w brzuchu to nadal czuję się styczniówką... Trzymajcie się cieplutko :*
opowiadaj jak u Ciebie?
...leż i relaksuj się terazbedzie nam bardzo milo :*Dziękuję kochane za miłe słowamam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym tu czasami zajrzała i coś napisała. Bo chociaż nie mam już swojej Księżniczki w brzuchu to nadal czuję się styczniówką... Trzymajcie się cieplutko :*
Dziękuję kochane za miłe słowamam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym tu czasami zajrzała i coś napisała. Bo chociaż nie mam już swojej Księżniczki w brzuchu to nadal czuję się styczniówką... Trzymajcie się cieplutko :*
Przy bilirubinie zawyzonej też możesz odczuwać świąd skóry...@Truskaweczka2017 tule mocno
Odebralam wyniki i cholestazy nie mam raczej.
Bilirubina za wysoka (powyzej normy)
ALAT AspATw normie
Fosfataza alkaliczna ponizej normy (wg. Wujka Google to objaw...kretynizmu lub karlowatosci)
I wyglupiona jestem