Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@shariotka wszystkiego najlepszego dla synka,5 lat to już poważna sprawamój za niedługo kończy 4 latka i wierzyć mi się nie chce jak czas leci.Jakieś przyjęcie szykujcie?a co do mdłości to tez miewam,pije mięty sporo i czasem cole wygazowana jak juz wytrzymac nie mogę.
@marlena:) ja już nawet nie komentuje ale odegram się na nim w pl tak ze będzie gorzko żałował a jestem bardzo złośliwa (taka natura) i on o tym wie i uprzedziłam go. Pogadałam z mama i w pl nie zamierzam robić ani zakupów ani obiadów przez jakiś czas będę siedziała od popołudnia u mamy i jestem cholernie ciekawa jak sobie sierotka poradzi bez pomocy domowej [emoji48]
Ja porodu boje się na tyle panicznie, ze jak przejdzie mi przez myśl wieczorem to noc mam z głowy [emoji52]
@Shaer wiesz, ze mi tez przechodzi przez myśl, ze bez niego było by mi łatwiej... jedno dziecko mniej do ogarnięcia w domu, zanim zaszłam w ciąże przysięgał, ze na rekach mnie będzie nosił jak zgodzę się na dziecko tak o nim marzył a teraz nie mogę nawet się odezwać, ze zle się czuje bo słyszę odpowiedz "No trochę musisz" bądź ostatnio kiedy powiedziałam, ze panicznie boje się porodu i chyba zdecyduje się na cc "przestań iść na łatwiznę całe życie, kobieta jest od rodzenia dzieci jak dupa od srania" ... wyszłam i nie odzywałam się 2 dni bo on jest taka cipa na ból, ze jak ja szlam do dentysty to czekał w aucie zielony ze strachu a na pobraniu krwi umiera .... [emoji51]
Widzisz ja z Maja w ciąży na tym etapie miałam już wszystko a teraz wciąż on ma jakieś wydatki a ja stwierdziłam, ze poczekam aż obudzi się z ręka w nocniku mam odłożone pieniądze na wrazie w które leżą u mamy na cała wyprawkę ale czekam aż tatuś się przebudzi bo wciąż twierdzi, ze jeszcze czas... zdążymy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, przykro mi, Tule internetowo. Mam nadzieje ze poczujesz sie lepiej, pamietaj ze niektóre decyzje chociaz trudne do pojecia to trzeba je podjac.Kochane nadrobię was jutro bo u mnie kiepski dzień psychicznie i fizycznie ... rozkleiłam się odbierając Maje ze szkoły jak zobaczyłam kartkę od klasy na pożegnanie i zaczęłam się zastanawiać czy dobra decyzje podjęłam, do tego okropnie bolą mnie łydki i dół brzucha w samych pachwinach... zgae mam od kilku dni i nic nie pomaga :/ No i maluszek dziś jego ruchy aż bolą i czuje je poniżej bioder pierwszy raz tak nisko od długiego czasu... no i na sam wieczór spięcie z B mam wrażenie, ze to on czuje się e ciąży wymaga żebym to ja latała i dbała ... nawet nie można go poprosić o to żeby po owoce pojechał bo nie uśmiecha mi się dźwigać, zakichany egoista stwierdził, ze idąc na zakupy mogłabym kupić bo on tez by z chęcią zjadł [emoji15] a nie ze po pracy musi jechać :/ i jeszcze podteksty, ze nie chodzę do pracy tylko on, o zgrozo myśli, ze ciąża to 9 mc w spa...?! Dziś mu powiedziałam, ze mam go dość i zaczynam uważać, ze komplikuje moje życie bo pożytku z niego zero ...
No to się wyzalilam, wybaczcie ...
Spokojnej nocy [emoji8]
HejWidze że dzisiaj pierwsza jestem
PObódka stycznioweczki ja zostałam dzisiaj obudzona kopem w zebra ! auuu
@kolorowaMama współczuje ale wiem jak sie masz u mnie to samo facet ma wieksze humorki niz ja i sie bardziej obzera i zgrubl a jak gadam idz mi do sklepu to usłyszałam ostatnio a sama nie umiesz ? Och te nasze chłopy
Co do porodów ja sie boję strasznie ale na razie o tym staram sie nie myslec..
Własnie dziewczyny mialam pytac jak mowimy o tych sutkach juz to powiedzcie mi czy one wroca do romiarów z przed ciazy ... bo zawsze mialam takie male a teraz mi sie zdaje ze sa duzo i odstajace..
@shariotka Najlepszosci dla synia
@kolorowaMama
Ja wczoraj poklocilam sie z m. Tak, ze wyszedl w srodku nocy i po raz pierwszy nie panikowalam i nie staralam sie zalagodzic i zrobic wszystko aby wrocil. Uznalam, ze mam to w dupie, ja nawet nie wiem czy chce z nim mieszkac, byc dalej razem. Coraz czesciej mysle, ze nie...
Poszlam spac i zasnelam. Wrocil i sie polozyl obok i spi tez. Rano nie mam ochoty na niego patrzec, wiec zapewne sobote spedze robiac zakupy, sprzatajac gotujac a on ze swoimi sluchawkami i kompem i nawet mi nie zal.
On tez uwaza ze siedze cale dnie w domu i sie relaksuje. To ze wsyaje skoro swit robie sniadanka,sprzatam myje ide z dzieckiem niose zakupy,robie obiad,potem znow po dziecko i do parku,kolacja,czasem pranie. Okna tez umylam na razie tylo dwa... a on siedzial i patrzyl - kazalam mu firany tylko powiesic. czasemwytrze naczynia albo jez zmyje... i uwaza ze on zarabia i to starcza. zawsze mam z nim problem jak wraca od tesciowi coraz bardziej mysle,ze mam dosc prostowania. Ze jak kase wydawac na siebie to ok, jak ja chce spelnic jakis kaprysto mowi kasa wyjebana w bloto. Ciuszki dla dziecka? Sa po Maksie. Dla Ciebie? Masz dwie bluzki i spodnie. Mam zwyczajnie dosc coraz czesciej mysle o rozwodzie...
Dzis o to samo mialam spiecie z moim. Ze on pracuje a ja nic nie robie i jeszcze od niego wymagam..... wlasnie sie szykuje i jade na kawe do miasta.... nie mam ochoty go ogladac. Ostatnio bardzo czesto mysle o rozwodzie.... po co mi byl maz.... ostatnio tylko placze przez niego.... niestety synek bardzo by to przezyl bo sa bardzo mocno zwiazani i tylko to mnie powstrzymuje. Musze poswiecic swoje szczescie dla niego i meczyc sie z menda.Kochane nadrobię was jutro bo u mnie kiepski dzień psychicznie i fizycznie ... rozkleiłam się odbierając Maje ze szkoły jak zobaczyłam kartkę od klasy na pożegnanie i zaczęłam się zastanawiać czy dobra decyzje podjęłam, do tego okropnie bolą mnie łydki i dół brzucha w samych pachwinach... zgae mam od kilku dni i nic nie pomaga :/ No i maluszek dziś jego ruchy aż bolą i czuje je poniżej bioder pierwszy raz tak nisko od długiego czasu... no i na sam wieczór spięcie z B mam wrażenie, ze to on czuje się e ciąży wymaga żebym to ja latała i dbała ... nawet nie można go poprosić o to żeby po owoce pojechał bo nie uśmiecha mi się dźwigać, zakichany egoista stwierdził, ze idąc na zakupy mogłabym kupić bo on tez by z chęcią zjadł [emoji15] a nie ze po pracy musi jechać :/ i jeszcze podteksty, ze nie chodzę do pracy tylko on, o zgrozo myśli, ze ciąża to 9 mc w spa...?! Dziś mu powiedziałam, ze mam go dość i zaczynam uważać, ze komplikuje moje życie bo pożytku z niego zero ...
No to się wyzalilam, wybaczcie ...
Spokojnej nocy [emoji8]