Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz w drzwiach mówię,że nie chcemy wiedzieć kogo noszę [emoji4]U mnie jak już przywykli ludzie, że nie będzie parki, będzie drugi syn, to zaczęło się "oby w styczniu" "oby w nowym roku" . A zaraz się zacznie nam ' ooo ty jeszcze w ciąży'., a jak się urodzi ' oooo już urodziłaś'![]()
@Danutka24 mój lekarz myślę, że by wygadał ;p ostrzegasz przed każdą wizytą, że nie chcesz wiedzieć ? Ja bym doszukiwała się w każdym jego słowie czy mówi on,czy ona i na ekranie wypatrywałabym tylko czy siusiak czy nie ;p
A u mnie na odwrót że taki brzuch mały brzuch pytają gdzie ta ciąża?czasami to takie troche przykreU mnie to różnie bywa. W zasadzie to znajomi pytają jak się czuję a potem o płeć i termin. Mnie natomiast najbardziej wkurzam jak ludzie się dziwi a że termin za 3 mce bo słyszałem kilka komentarzy że z takim brzuchem to niektórzy idą do porodu
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie trzeba bylo miec swoja glukoze.Dziewczyny mam pytanie czy na badanie same kupiłyście glukoze czy mieli już w laboratorium? Z córką musiałam lecieć do apteki po glukoze i nie wiem czy coś się zmieniło
Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze nawet tych glupich pytan, mnie nikt o nic nie pyta poza rodzicami I tesciami az mi czasem przykro.