Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tak samo mi ludzie dają 4 miesiąc ciązy jak mówie że 6 to robią oczy(a tu zaraz 7) Mi nie będzie przeszkadzać jak brzuch taki zostanie i tak już mi z nim ciężko. Ostatnio mam na dole brzucha dziwne bóle, tak jakbym mięsnie sobie przepaliła i ciężko mi się wtedy poruszać a nawet obracać w nocy na boki. Lekarka mówiła że nie powinnam się przeforsowywać ale ja naprawdę się oszczędzam a brzuch potrafi zacząć bolec po krótkim spacerzeA u mnie na odwrót że taki brzuch mały brzuch pytają gdzie ta ciąża?czasami to takie troche przykre
Kurcze to naprawdę przykre jak ktoś wykorzystuje dobre sercepóźniej coś mnie tchnęło i luknęłam do niej na olx ,a tam nasze rzeczy wycenione w tym te mleko .. przykra sprawa
Po czym na noc poszedł spać o 20:30 i śpi do teraz. Z tym że w nocy się obudził i musiałam go wziąć do łóżka, ale mimo wszystko. Choć to też wyjątkowe, zwykle drzemka w dzień do 2h, a rano wstaje po 7. Rośnie 

Drugi to była bajka