marlena:)
Fanka BB :)
@kamisia1101 mam nadzieje ze przytyje jeszcze góra 5 kg i na tym pozostanie ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie podobnie i jeszcze nad ranem ruchA u mnie Bartolini w brzuchu w dzień grzeczniutki, czasami jakiś ruch wykona, a na wieczór szajba i rozpychanki w brzuchu :O Nie wiem czy to dobrze wróży na przyszłość hahha
to super zakup zrobiłaś, wrzuc fotkiByłam obejrzeć łóżeczko. Wyglądało przyzwoicie. Jutro mi je przywioza do domu. Wtedy zapłacę. Do łóżeczka jest materac kokos i coś tampoduszka kołdra pościel. Do kupiłam za 20 mate edukacyjna, dostane gratis wanienke. A i o obicie do szczebelek. Wszystko razem 120 .
Jeśli można to tez bym chciala dostęp do zamkniętego![]()
Pewnie masz racjeMartynaM u nas jak mielismy takie kilka miesiecy ze mlody sie wybudzal w nocy (kolo roczku) to tez wolal konkretnie kogo chce I nie bylo zmiluj. jak chcial tate to plakal dopoki tata nie przyszedl. na szczescie dosyc szybko mineloale niebawem zacznie sie pewnie z nastepnym potomkiem
brzusio, bridgetjones sama jestem ciekawa czy jedzenie slodkich rzeczy ma wplyw na cukrzyce. mysle raczej ze nie bo nietolerowanie insulin ma podloze hormonalne (dlatego najczesciej uaktywnia sie tylko w okresie ciazy, czyli okresie hustawek hormonalnych). Ja w pierwszej ciazy mialam nieduza cukrzyce ciazowa a slodkiego nie jadlam prawie w ogole (nie lubialam). zreszta potem jak juz mierzylam sobie cukier po posilkach to wcale najwyzszy nie byl koniecznie po slodyczach ale po roznych innych produktach z wysokim indeksem. wiec ta nazwa 'cukrzyca' chyba jest troche mylaca
my dzis poszlismy na latwiize z obiadem, bedzie ryz z jablkami ; )
Zdrówka dla synka.kurcze nie wiem co z tymi choróbskami u nas tez tak panuje wirus "brzuszkowy"Płakać mi się chce. Mój synus przyszedł że szkoły z bólem brzuszka do tego dostał rozwolnienia więc odstawiam wirus. Oby się bardziej nie rozkrecilo. Ja przeziebiona i osłabiona więc pewnie dostanę też. Mąż dziś w delegację wyjeżdża a ja sama a na dodatek jutro wizyta u gina. Ciekawe jak tam pojadę jak antkowi nie przejdzie [emoji47][emoji46][emoji26][emoji32]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom