kolorowaMama
Fanka BB :)
@mailina4444 w środę odbieram papiery od tłumacza i pędzę do szkoły, mam nadzieje ze jak najszybciej ja wezmą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aniay a gdzie go szukać bo pod tym linkiem wyskakują mi porady dotyczące ładnych piersi [emoji16]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam zgagę kilka dni pod rząd,potem trochę spokoju. Pojawia się i znika kiedy chce,niezależnie od tego co zjem, a czego będę unikać... nic nie pomaga, Rennie, ani migdały,ani mleko,ani cola....@Danutka24 czy nadal męczy cię zgaga, bo ja zaczynam wymiękać, jak się tylko położę od razu piecze, pomocy..... Masz jakiś sprawdzony sposób? Ja biorę rennie, ale różne efekty![]()
hej @kolorowaMama o dr Lisiaku słyszałam same dobre opinie i sama chciałam do niego iść, jest ordynatorem w MSWiA, my zaglądamy teraz prywatnie do dr Małka, on również pracuje w MSWiA a dodatkowo jest kolegą z ławki szkolnej mojej Teściowej, więc chodzimy do niego z polecenia@yoan.m do Ciebie mam pytanie odnośnie lekarza, tak jak wcześniej pisałyśmy chce urodzić w MSWiA umówiłam się do dr.Lisiaka słyszałaś może coś o nim?
Trochę się wystraszyłam tego szpitala jak przeczytałam o słychu "obudźmy Kasie" bo to właśnie po cc w MSWiA zapadła w śpiączkę ale kurczę idąc tym torem to w każdym szpitalu stało się coś złego.
Dziewczyny na Bydgoszczanach na fb chwała dr. Wolskiego ale jak zobaczyłam, ze wizyta kosztuje 460 zł to zrezygnowałam.
![]()
![]()