Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Około 1000 g, strasznie szalał bobas,ledwo bo zmierzyła lekarka... [emoji6] a Twój bobas ile waży ?@kolorowaMama , @Danutka24 super wieści, śliczna stopa i piesek też. Co to za rasa?
Mój mąż dwa dni temu zdecydował, mimo moich protestów odpowiedzieć na apel na Facebooku i zaadoptował psa, a raczej sunię, białą po mamie bernardynce. Jestem przerażona, mamy w domu dwie jamniczki, z tego jedna starowinka 17- letnia, która ma wyłączone wszystkie zmysły oprócz czucia i węchu. Jest ślepa i głucha. Dwoje dzieci i trzecie w drodze a ten załatwił jeszcze szczeniaczka, który za pół roku będzie ważył więcej ode mnie. Trochę się boje, że malutkie ząbki będą często stykać się z meblami, zabawkami i buźką mojego noworodka. Popi waży 12,5 kg a ten szczeniak za chwile będzie miał 50 kg. Cóż jakoś będę musiała sobie z tym poradzić, albo wyślę mojego Dominika na wycieraczkę razem z psem
@MiMeMi ja mam dosyć ciemną karnację, ciemne oczy, brwi i rzęsy, a włosy teraz miodowe i chyba nienajgorzej. Z jasną cerą, ciemną otoczką oczu możesz super wyglądać w ciemnych np włosach. Trochę jak królewna Śnieżka.
@Danutka24 a ile waży Twoja pociecha? Bo chyba jesteśmy obydwie w równo 26 tygodniu?