@weronika87 ostatnio tez zaczelo mnie cos zbierac wiec od razu zarzucilam babcine metody tzn syrop z cebuli i mleko z miodem i czosnkiem na wieczor. Polecam. Udalo sie zabic dziada w zarodku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ze masz takie wsparcie w mężu. Zawsze się tak milo zrobi na sercu jak facet potrafi tak docenić kobiete i ją wyręczyć w obowiązkach. Mój M też umył okno tydzień temu, więc wiem jakie to fajne uczucie@malwi86 powiem ci ze wsparcie meza podczas ciazy to fantastyczna rzecz. Robilismy ostatnio remont pokoju i wiadomo jak po takim remoncie wygladaja okna. Chcialam sie za to zabrac a moj maz na to:"Nie bedziesz w takim pieknym, blogoslawionym stanie dymac przy takich brudnych oknach!"![]()
Haha super@malwi86 powiem ci ze wsparcie meza podczas ciazy to fantastyczna rzecz. Robilismy ostatnio remont pokoju i wiadomo jak po takim remoncie wygladaja okna. Chcialam sie za to zabrac a moj maz na to:"Nie bedziesz w takim pieknym, blogoslawionym stanie dymac przy takich brudnych oknach!"![]()
nie chce sie czepiac I nie gniewajcie sie jesli kogos tym uraze, ale nigdy nie mogla zrozumiec takiego podejscia ze jesli facet cokolwiek zrobi w domu to nalezy mu bic poklony bo WYRECZYL kobiete z JEJ obowiazkow. Halo, jesli mieszkamy razem, oboje pracujemy, utrzymujemy dom itp itd to czy ja mam jakies dodatkowe specjalne obowiazki wynikajace z faktu ze nie mam sisiaka?? czy jestem taka szczesciara ze wszystkie okna w domu sa MOJE wiec jesli maz je umyje to robi MI przysluge??Super ze masz takie wsparcie w mężu. Zawsze się tak milo zrobi na sercu jak facet potrafi tak docenić kobiete i ją wyręczyć w obowiązkach.
Haha superczyli wszystko można jak się chce
ale dobrze niech zobaczą ile w domu jest pracy i ile my kobiety mamy do ogarnięcia. Mój o tyle się zaangażował ze zrobił plan co i kiedy będzie robił w tyg np we wtorek odkurzanie w środę i czwartek pranie itd aż miło posłuchać
![]()
dokladnie to samo powiedziala moja lekarka, ze jak bardzo boli (a od czasu do czasu boli bardzo bo mam podobne do Ciebie migreny ktory w efekcie prowadza do wymiotow),to lepiej nawet dla dziecka wziacKilku lekarzy uspokoiło mnie że paracetamol w małych ilościach nie szkodzi dziecku. Gorsze jest złe samopoczucie matki i stres. Ale każdy zna siebie najlepiej i wie co mu pomaga a co nie![]()