shariotka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy poziom glukozy w ciąży sprawdza sie tylko w drugim trymestrze czy w trzecim tez?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie się wydaję, że standardowo jest raz - między 24 a 27 tygodniem ciąży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy poziom glukozy w ciąży sprawdza sie tylko w drugim trymestrze czy w trzecim tez?
Powiem Ci ze ja przez cały swój poród czekalam na ten najwiekszy ból, kiedy to wreszcie bedzie zeby miec to z glowy... I urodzilam. Bedzie dobrze, tak jak dziewczyny mowia nie ma co sie martwic na zapas.Ale artystyczne dusze nam sie tutaj ujawniajądziewczyny chwalcie sie swoimi dziełami
Ja dzis meczu nie oglądałam, tylko wynik slyszlam .. I cale szczęśćie, bo bym tylko stres mojemu maluszkowi zafundowała.
Dzis na szkole rodzenia położna 2h opowiadała nam o 2 fazie porodu... Troche sie przeraziłam, ale nastawiam sie pozytywnie ogolnie póki co...
Padam, a jutro zaczynam sprzątnie poremontowe powoli i nie wiem za co sie zabrać:|
Powodzenia wszystkim pijącym glukozędacie radę, nie jest az tak źle[emoji106]
Uwielbiam takie zabawyMyślałam też żeby nad łóżeczko dla Maleństwa jakieś motylki zrobić albo kwiatki na przykład.