zazdroszczę Twoich dziadków

ja moich miałam bardzo krótko, i nie pamiętam za wiele, na szczęście mąż ma wspaniałych i jakoś tak chciałabym żeby moje dziecko też miało dobre relacje ze swoimi, bo to jedyna w swoim rodzaju więź, więc pewnie na początku dam szansę a potem zobaczymy, ale zachowam pełną czujność
oj wyprawka dla dziecka finansowo to spore wyzwanie. Ja przyjęłam zasadę, że gdzie trzeba dokładam, a gdzie mogę oszczędzam i tnę koszty
@Prymulka nastawiam się że ogarnę a to podobno już dużo

fajna okazja z tymi ubrankami

co do gadżetów typu chusta czy podgrzewacze chcę czekać do po porodzie i kupować według potrzeb
@noriczka witaj
@aniay skąd zamawiałaś koszule do karmienia?
@apap znajoma pierwsze trzy miesiące tylko w chuście nosiła, bo tak jej się młoda w wózku darła, że inaczej nie dało rady. Przyzwyczajać do wózka nie ma gdzie, bo ma za małe mieszkanie i chustę bardzo sobie chwali
@Shaer to może PCK albo dom dziecka? zawsze się ktoś znajdzie. Nie rozumiem ludzi, którzy wybrzydzają na używane zabawki, jeśli nie są oczywiście w jakimś opłakanym stanie
@MartynaM oj współczuję mdłości, ale ciążowe Ci wróciły czy od czegoś? Mnie aktualnie mdli tylko jak się czymś zestresuję
gratulacje dla
@Marlena:)