@HappyBabyMama ogólnie to wszystko kupowałam, bo dużo rzeczy po córce oddałam koleżankom, a teraz to już nie do odzyskania, a ubranka potrzebuję chłopięce

a wszystko mam w "różu"

ale tez ubranek po córce nie zostało mi dużo.
Zrobiłam sobie taką kompletną listę ...nawet takie rzeczy do szpitala dla mnie, kosmetyki itp.
Ubranek kupiłam trochę nowych i wylicytowałam też mega pakę ubranek używanych na allegro...ale pochwalę się, że na prawdę dobrze trafiłam, bo ubranka śliczne , niezniszczone.
Na grupie Mama w Warszawie sprzedam, kupię, zamienię na FB ( na pewno dziewczyny z wawy zanają

)
odkupiłam od jednej mamy łóżeczko, przewijak i wanienkę ze stelażem. Ogólnie polecam tą grupę. Ostatnio zrobiłam akcje dla tej mojej znajomej, że szukam ubranek dla wcześniaka w roz 42-50. Na prawdę odzew był niesamowity. Dużo mam za darmo oferowało ubranka i życzyło dużo siły i zdrówka dla maluszka. Bardzo to miłe i odzyskałam wiarę w ludzi

Teraz zamówiłam jeszcze parę rzeczy u jednego sprzedawcy na allegro. Pościel z ochraniaczami, rożek, prześcieradła z gumką na przewijak, kocyk do wózka, ręczniki kąpielowe. Czekam jeszcze na paczkę. Jakby co to mogę wydać wam opinie i polecić sprzedawcę .