reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

dobrze wiedzieć na przyszłość :) ja pakowalam właśnie czyste ubranka plamy zeszły a przez rok i tak te plamy na nowo wyszły i są żółte.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Plamy z bananów są przerąbane... nie znalazłam sposobu. A na plamy z marchewki lub dyni najlepsze słońce. Kiedyś miałam takie poplamione ciuchy, wyciągam z pralki a tu dalej plamy. No smutno. Po czym jak ściągałam suche z balkonu to po plamach nie było śladu.
wyciągnęłam ciuszki po małej i mimo iż je wyprałam i wyprasowalam przed włożeniem do pudła są na niektórych plamy :( mam wrażenie że to z okresu jak ulewala. Mówicie że uprac i na słońce? Tylko teraz z tym słońcem kiepsko...

reklama
Tez tak miałam z wynikami i wyszło na to, ze wina laboratorium. Pobierają u mnie na wsi, a potem odwożą do analizy do Łodzi. Zanim to trafi do zbadania to kilka godzin i podobno stad tez mogą być przekłamania.
@malwi86 ☕☕️ Ja tez właśnie popijam herbatkę z pigwa. Ale pogoda mi pasuje, nie pada, tylko wieje i przed chwila wróciłam z krótkiego wyjścia z psem. Jaka przyjemność odetchnąć świeżym powietrzem!! Zazdroszczę zawsze tym,co mieszkają nad morzem. Tak to wiatr moze hulać.

ja wychodzę póki co tylko do lekarza i na szkołę rodzenia :( a uwielbiam spacery. jak w poniedziałek miałam szkołę, to taka radość z wyjścia, że każdy haust powietrza cieszył :)

@asiz ja też poproszę namiary na sprzedawcę :)

Dziewczyny ja już po wizycie. Nic mi nie przepisala na te podwyższone leukocyty w moczu tylko kazała powtórzyć badanie w innym laboratorium. przepisala tylko żelazo dodatkowo, bo hemoglobina spadła. Ale ogólnie wszystko w porządku [emoji5] Nawet o dziwo szyjka się wydłużyla była 3,4 a jest 3,7 [emoji4] I dzidzia ma już 1385 także sporawa. Mówi ze jak tak będzie dalej rosła to ze 4 kg na pewno będzie [emoji1] I wtedy nie radziłaby rodzic naturalnie, bo może być ciężko.

Hej dziewczyny,

Przy remoncie i porządkach po nim cieżko ogarnąć tyle wątków...

Co do chust, to ja bym chciała ja nosić. Ostatnio w szkole rodzenia mieliśmy spotkanie z chustosia. Pokazywała jak wiązac, jakie firmy poleca, jakie sploty i materiały. Polecała te sama, co nasza wszechwiedzącą Czoperka :)

@malwi86, tez mam uczucie powiększającego sie brzucha..czuje jak mi sie skóra rozciąga normalnie...

Jeśli chodzi o oddawanie rzeczy, to ja zawsze wrzucam do pojemników czerwonego krzyża. Nie wiem do końca co sie z tym pózniej dzieje, ale wole tam niz wyrzucić... Co do biedy, to uważam, ze jest ona w naszym kraju.. Natomiast jest tez wielu pasozytow, którzy na "biedzie" zerują...

@apap, ja mam 10 plus, wiec łącze sie z Tobą w bólu...

Piszecie o plamach, a mozna z dziecięcych ubranek pozbywać sie ich zwykłym odplamiaczem jak np. Vanish?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przejmuj się. Na tym etapie usg bardzo często się myli. Mi w 35 tc lekarz powiedział patrząc na wynik usg że jak będzie tak rosła to na koniec jej wygasa wyniesie 3800. Byłam przerażona a córcia urodziła się 3300.
Mi też mówił, że synuś duży będzie i już mi się śniła po nocach cesarka, której bardzo nie chciałam i koniec końców synuś mial 3410:)

Nasza pierwsza noc bez pieluchy za nami
Szok nie wiedziałam, ze mam taka "dojrzała" córkę
Chciałam Ja wysadzić, ale powiedziała nie i poszła dalej spać
Koło 3 nad ranem mnie obudził głos opadającej deski klozetowej i spuszczonej wody, Córka sama poszła sikać [emoji7] przystępowała do mnie i tak razem spałyśmy, później jeszcze jak wstaliśmy zrobiła siku, ale łóżka ocalone Waw
Jestem wzruszona
Ciekawe jak nam dalej pójdzie

@apap nie już dawno nie, drzemek nie ma już od ponad dwóch lat, z dziennym odpieluchowaniem poszło gładko, ale nie naciskałam
Córka będzie mieć w grudniu 4 latka;

@babyWOW super, ale dzidzia już duża i powtórz badania ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry