Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak wypuścili. W sumie nic nie powiedzieli. Ktg wychodziło już dobrze, na USG też nic się nie dopatrzyli, wyniki ok. Mam się oszczędzać i liczyć ruchy. Wizytę wyznaczyli na 03.11 więc szybko.@malami25 Jak tam? Wypuścili Cię do domu? Powiedzieli coś konkretnego po badaniach? Wiadomo, dlaczego tętno zanikło? Teraz już jest stabilnie?
Zostawiam ją teraz po raz pierwszy na tydzień. Wcześniej zostawała na parę godzin z różnymi osobami. I było ok. Stresuje się oczywiście i myślę że będę tęsknićTrudniejsze to im pozniej sie zacznie I Trudniejsze dla mamy niz dla dziecka.
Ja jestem zwolenniczka szybkich rozstan. Czyli krotkie pozegnania I nie reagowanie na placz. Jesli wiesz ze jest bezpieczna pod czyjas opieka to nic jej sie nie stanie.
Ja bym zaczela od zostawiania jej pod opieka taty, pózniej babci/dziadka, przyjaciolki etc.. Na poczatek na krotko, na pół godzinki na godzinke najlepiej na zegarku pokazac ze jak wskazowka bedzie tutaj to mama wroci I tak wrocic.
Ja moja mała zostawilam z tata jak miala kilka miesiecy bo na tydzien do szpitala trafilam, potem na dwa tygodnie po roczku bo musialam do Irlandii papierkowe sprawy pozalatwiac a ostatnio na pół roku bo nie moglam jej do UK na poczatek zabrać.