Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieżko radzić bo ja wczoraj miałam to samo i panikowalam strasznie ale juz wszystko wrócili do normy. Maluch miał leniwy dzien. Pewnie u ciebie tez tak jestWczoraj coś mała mało się ruszała i dzisiaj teżMartwię się, ale niby przedwczoraj było USG i wszystko ok. Wczoraj przez cały dzień było może te 10 ruchów a zwykle to są one do 9 rano;d Słuchaliśmy tętna i jest prawidłowe. Nie wiem co o tym myśleć. Z kolei wcześniej wierciła się jak szalona cały dzień i noc:/ Czy powinnam panikować??;d

Ja mam wizyty co 3 tyg. Ostatnia to bylo usg bobaska, wczesniejsze dwie szyjka. Bo na jednej podczas badania na samolocie stwierdzila, ze miekka i za 3 tyg do kontroli.
Na nastepnej bylo usg dowcipne, wyszla taka sama miekkosc i ze szyjka dluuuga wiec luz. Taka moja uroda.
Tak naprawde oprocz arytmii nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych. Doslownie zadnych... Jakby nie dynia nie uwierzylabym ze jestem w ciazy.
Nooo moze poza czestym siusiu.
@malwi86 weszłysmy dzisiaj w trzeci trymestr i chyba 7 miesiąc co?![]()
12 tyg.to tyle co nic. Podobno Polska ma bardzo dobre podejście do ciąży i macierzyństwa. Liberalne przepisy i mimo wszystko dobra opiekę podczas ciąży. Chyba tylko opieka okołoporodowa pozostawia wiele do życzenia, np i ograniczenia w dostępie do znieczulenia. Co myślicie o porodzie w towarzystwie douli?
Wiesz.. jak pomyślę ze w Ameryce mają tylko 12 tygodni macierzyńskiego i to tylko ci którzy mają ubezpieczenie zdrowotne to nie narzekam.
Mój tez by mi wystarczył, ale ma problem , bo traci przytomności jak widzi igle. Miał być tylko w kręgosłup znieczulony do zabiegu, ale dali mu ostatecznie narkozę, bo ze stresu czegoś padaczkowego dostał. Z mama nie chce, bo ona strasznie panikuje. Jakbym wiedziała, ze będzie mój lekarz prowadzący to byłoby super, a tak to rozważam rożne opcje.
Powiem Wam, że mam już coraz mniej siły żeby chodzić do pracy. Ogólnie pracę samą w sobie lubię bardzo, ale fakt że muszę się zebrać po całym dniu i iść jest strasznySzczególnie, że już coraz częściej wybiegam myślami do porodu i do tego co potem.
Jutro kupię proszek i zaczynam wielkie pranie wyprawki![]()
Wczoraj coś mała mało się ruszała i dzisiaj teżMartwię się, ale niby przedwczoraj było USG i wszystko ok. Wczoraj przez cały dzień było może te 10 ruchów a zwykle to są one do 9 rano;d Słuchaliśmy tętna i jest prawidłowe. Nie wiem co o tym myśleć. Z kolei wcześniej wierciła się jak szalona cały dzień i noc:/ Czy powinnam panikować??;d