maryqska
Fanka BB :)
Maryqska. Ja jak byłam w 6t3d to było już serduszko i zarodek miał już 7 mm. Wiec jest nadzieja ze juz coś będzie widać.![]()
Natalia dziekuje bardzo ;*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maryqska. Ja jak byłam w 6t3d to było już serduszko i zarodek miał już 7 mm. Wiec jest nadzieja ze juz coś będzie widać.![]()
No to ja też jak nic mi nie było marudziłamteraz mi słabo też źle
fajnie ze już masz 6t. Mi dzis obliczyła ze 5t4d a ja myślałam ze mam 7 t. Nie rozumiem tych obliczeń. Moze to wiek zarodka nie ciazy- nie wiem. U ciebie na pewno bedzie widać zarodek a moze nawet serduszko. Powodzenia
![]()
Przepraszam Weronika doczytałam ze to twoje trzecie dZieckoNo tak ten sam rocznik cZyli pewnie jak ja chcialas zdarzyć przed 30-stkąja bede miała dzidziusia prawie na 30 urodziny bo jestem z początka lutego
lepszego prezentu nie mogłam sobie sprawić
trzymam kciuki zeby wszystko u ciebie było dobrze i żebyśmy dotrwały do stycznia bez problemów
ja mam termin mniej wiecej 26.01.17r. A ty?
Ja według kalendarza tez na 26 stycznia ostatnia om miałam 21 kwietnia I tak jak mówisz przed 30 zdążymy aczkolwiek ja zawsze chciałam mieć to 3 po 33 roku życia ale życie zweryfikowało samo i będzie przed 30No tak ten sam rocznik cZyli pewnie jak ja chcialas zdarzyć przed 30-stkąja bede miała dzidziusia prawie na 30 urodziny bo jestem z początka lutego
lepszego prezentu nie mogłam sobie sprawić
trzymam kciuki zeby wszystko u ciebie było dobrze i żebyśmy dotrwały do stycznia bez problemów
ja mam termin mniej wiecej 26.01.17r. A ty?