Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja cera tez wola o pomstę do nieba i wychodzą mi te psuje plamy najpierw były na brzuchu i plecach a teraz mam juz na szyi i twarzy, któraś z was tez ma plamy ?
To może być ostuda ciążowa, jak wychodzisz na słoneczko to używaj filtrów
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
witam dziewczyny!
czytam w miarę na bieżąco, ale zanim nadrobię to braknie czasu na napisanie
Witam wszystkie nowe i gratuluję tym co są po wizytach ! same dobre wieści ! Az czlowiek myśli o swojej pozytywnie
a teraz od kilku dni mój maly też przychorował, podbija go jak śpi i kaszle, dostał leki na refluks ,na alergie,na zgagę i na uklad pokarmowy, , mam nadzieję, że wyrośnie z tego![]()
Ja objawów brak, jeśli wszystko jest dobrze z ciążą, to życzę każdej takiej ciąży ,no może oprócz tych wzdęć, ale to w dużej mierze nie wina ciąży lecz jedzenia ;p
Co do włosów to mi strasznie szybko się przetłuszczają, jak wcześniej myłam raz na tydzień - mam grube i mocne włosy, tak teraz co dwa dni muszę![]()
witam dziewczyny!
czytam w miarę na bieżąco, ale zanim nadrobię to braknie czasu na napisanie
Witam wszystkie nowe i gratuluję tym co są po wizytach ! same dobre wieści ! Az czlowiek myśli o swojej pozytywnie
a teraz od kilku dni mój maly też przychorował, podbija go jak śpi i kaszle, dostał leki na refluks ,na alergie,na zgagę i na uklad pokarmowy, , mam nadzieję, że wyrośnie z tego![]()
Ja objawów brak, jeśli wszystko jest dobrze z ciążą, to życzę każdej takiej ciąży ,no może oprócz tych wzdęć, ale to w dużej mierze nie wina ciąży lecz jedzenia ;p
Co do włosów to mi strasznie szybko się przetłuszczają, jak wcześniej myłam raz na tydzień - mam grube i mocne włosy, tak teraz co dwa dni muszę![]()

Nie wiem czy hormony czy co ale obiektywnie uważam że twarz nawet mi sie zmieniła niekorzystnie. No nic i tak już pogodziłam się z tym że tego lata w nic się nie zmieszczę ,na następne lato będzie trzeba poczekać a póki co sukienki typu namiot
Podpinam sieDziewczyny mam pytanie co do kremów na rozstępy
Od kiedy warto się smarować i jakie znacie dobre ?