Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale numer! Super wieści!Będziecie mieć tak wesoło, że aż Wam zazdroszczę. Ja mam braci bliźniaków i jak dla mnie super sprawa!
Naturalnie się Wam tak udało, czy byliście jakoś wspomagani? Typu stymulacja owulacji?
Ja mam na szczęście jedno![]()
No nie gadaj! Ale czadzazdroszcze! Chcialam machnac 2 za jednym razem ale sie nie udalo
To uwazaj teraz jeszcze bardziej na siebie
Rodzina juz wie, ze beda blizniaki?
Rodzina wie, że ciąża, bo babcia miała czuja, jak mnie rano wymiotującą zobaczyła. No i babcia się wszystkim wygadała. Ale nie wiedzą, że to bliźniakiw niedzielę będzie obiad rodzinny u mojej mamy, to powiemy
![]()
Babcia wygadała że jesteś w ciąży ale masz asa w rękawie i zagniesz wszystkich jeszcze bardziej
Mdli mnie na myśl o jedzeniu,jak już jem to jest ok ale zastanawiam się długo co zjeść żeby w kibelku nie skończyć.Niestety teraz nastroje beda sie zmieniac, ale glowa do gory, chlopy nic nie kumaja. Ja czasami mam chec swojego meza rozszarpac. Ale przez te 12 lat jeszcze do rozwodu nie doszloCzesc, ja jak zwykle z marudzeniem przyszlam. Poklucilam sie właśnie z moim I tak na serio serio.
Poszlo o jedzenie. Wykanczaja mnie mdlosci, jeden moment cos smakuje drugi moment staje w gardle, przez co kupuje wiecej jedzenia niz zwykle bo szukam co moge jesc.
On sie przyczepil do tego, I nawet mi do glosu dojsc nie dal zeby mu wytlumavzyc. Poryczalam sie jak bobr.
Jak sie uspokoilam to mu wygarnelam ze jestem w ciazy, I nie mam wplywu na moj zoladek, za zarcie place sama bo on marudzi ze za duzo wydajemy, I ze sprawił ze poczulam sie jak maly gowniarz który nie ma nic do powiedzenia.
Dodalam też ze to ze jestem w ciazy sprawia ze nie jestem ta sama osoba ktora bylam wczesmiej, zasady sie zmienily.
Do tego.dzisiaj czuje sie chora i bez sily wiec taka wieczorna akcja mnie wykonczyla.
Nie pomaga to ze jego matka wiecznie powtarza ze ciaza to nie choroba.
Pierwszy raz od 4 lat z nim czuje sie tak podle.

Hej dziewczynyjestem po wizycie
wy chodzicie w dwupaku, a ja... w trzypaku
tak, tak, będą bliźniaki
Mąż był ze mną na badaniu, jak się dowiedział, to usiadł w wrażenia, a potem banan na twarzy i walnął tekst "ma się tą dwururkę" hahaha...
a ja... ja jeszcze jestem w szoku i nadal jakoś do końca do mnie nie dociera
Tyle piszecie, że ciężko mi tu szukać, czy któraś z was też spodziewa się dwójeczki?

Kiedy Ci tak powiedział ??