Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i później gdy brałam prysznic zauważyłam przez moment odrobinę zabarwionej na różowo wody gdy na chwilę kucnęłam...ale później nic i jak do tej pory też nic...przestraszyłam się przez chwilę ... czy myślicie, że to jakieś uszkodzenie ścianki mogło być? w końcu jesteśmy teraz szczególnie ukrwione i delikatne...pamiętam jak w pierwszej ciązy gdy brałam tabletki dopochwowe to podrażniłam sobieZależy w jakim mieście. Mocz to kosz 9-19 zł a krew tez nie wiele. Chyba ze chodzi ci p te wszystkie badania typu toksoplazmoza, różyczka itp bo jak chodzi ci o te wszystkie pierwsze to ja E jednym miejscu usłyszałam 600 zł. W końcu zrobiłam za 350 zł.hej!
Witam nowe mamuśki
Dziewczyny czy orientujecie się jaki jest koszt pierwszego badania krwi i moczu? bo jest tego sporo...
O tym w pierwszej kolejnosci pomyslalam, nasz pokoj bedzie mial 22m2 a laczna powierzchnia 35m2. Mam nadzieje, ze jak bobas sie urodzi to uda sie zamienic na dwa pokoje ale do tego czasu trzeba jakos zycJa mieszkam w Kawalerce ale jest nas 2po urodzeniu dzidzi chcemy przedzielić pokój na poł bo ogólnie jak na kawalerke to duży metraż bo 40m2 ..
Więc jeśli jest was 4 może rozdziel pokój wstawcie ściankę działową żeby zrobić 2 pokoje ? Wtedy idzie więcej kombinować? Ale to tylko taka mini propozycjazrobicie jak uwazasz
![]()

Mysle ze jest dokladnie jak napisalas. Gdzies czytalam, ze w ciazy bardzo latwo o rozne mikro uszkodzenia.a następna sprawa...byliśmy dzisiaj z mężem przez pól dnia sami w domu i trochę poszaleliśmy![]()
...ogólnie to sama miałam taką ochotę na seks jak nigdy od początku ciąży hehe
no i później gdy brałam prysznic zauważyłam przez moment odrobinę zabarwionej na różowo wody gdy na chwilę kucnęłam...ale później nic i jak do tej pory też nic...przestraszyłam się przez chwilę ... czy myślicie, że to jakieś uszkodzenie ścianki mogło być? w końcu jesteśmy teraz szczególnie ukrwione i delikatne...pamiętam jak w pierwszej ciązy gdy brałam tabletki dopochwowe to podrażniłam sobie

a następna sprawa...byliśmy dzisiaj z mężem przez pól dnia sami w domu i trochę poszaleliśmy![]()
...ogólnie to sama miałam taką ochotę na seks jak nigdy od początku ciąży hehe
no i później gdy brałam prysznic zauważyłam przez moment odrobinę zabarwionej na różowo wody gdy na chwilę kucnęłam...ale później nic i jak do tej pory też nic...przestraszyłam się przez chwilę ... czy myślicie, że to jakieś uszkodzenie ścianki mogło być? w końcu jesteśmy teraz szczególnie ukrwione i delikatne...pamiętam jak w pierwszej ciązy gdy brałam tabletki dopochwowe to podrażniłam sobie
tak, wlasnie chodzi mi o te wszystkie badania...tam jest chyba z 9 pozycji na skierowaniu zaznaczone....w pierwszej ciąży płaciłam jakies 180zł...ale to było prawie 7 lat temuZależy w jakim mieście. Mocz to kosz 9-19 zł a krew tez nie wiele. Chyba ze chodzi ci p te wszystkie badania typu toksoplazmoza, różyczka itp bo jak chodzi ci o te wszystkie pierwsze to ja E jednym miejscu usłyszałam 600 zł. W końcu zrobiłam za 350 zł.