Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paraplu czy w krajach naszych dziwnych robią w ogóle badanie na toxo czy nie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jestes z wawy to idz do przychodni na abrahama 16 tam jest dwoch ginow Rutkowski do ktorego nie ma zapisow idziesz z biegu i wchodzisz tego dnia i Adamski do ktorego czeka sie od 3 dni do max tygodnia zalezy kiedy chcesz miec wizyte.no właśnie ja jestem z warszawy ...ale jak patrzyłam ceny np. w szpitalu praskim to bez 3 badań których nie mogłam znaleźć wychodzi 210zł. w niektórych laboratoriach jak np. w szpitalu bródnowskim mają jakieś pakiety, że jest taniej. A niestety to lekarza gin na nfz ciężko się dostać....jakieś kosmiczne terminy...i powiem wam, że ja sama płacę za siebie Zus i tylko złość człowieka bierze, że takie pieniądze idą, a za wszystko i tak trzeba płacić jak chcesz normalnie się leczyć lub być w odpowiednim czasie pod opieką lekarza.
Przede wszystkim z kotami chodzi o to ze jak jedza surowe miesa to w ich odchodach pozniej moga byc pasozyty dlatego trzeba zakladac rekawiczki. Ja mialam w poprzedniej ciazy dwa koty, sprzatalam im i jakos zyje i moj syn tez. Teraz mam jednego i tez mu sprzatam w rekawiczkach zawsze potem myje rece, ale to akurat trzeba robic za kazdym razem. Nigdy kota bym sie nie pozbyla z powodu ciazy. To jakis mit z epoki kamienia lupanego. A tokso mozna miec od surowych mies, owocow morza, niemytych owocow warzyw itd.KolorowaMama dużo szczęścia i miłości. :*
A jeżeli chodzi właśnie o to toxo to macie koty?
Bo ja mam 2, nie wychodzące. I z wyników wyszło że nigdy nie przechodziłam i aktualnie jestem zdrowa.
I najgorsze że rodzice mi trują że mam się ich pozbyć a tego nie chce.
Co o tym sądzicie?