Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witamy wszystkie nowe mamy, przypywa nas w tempie ekspresowym.Witam wszystkie styczniowe mamusie<3
Czytam wasze farum od 2 dni i postanowiłam napisać - w sumie w grupie raźniej
Długo spóźniał mi się okres (mam nieregularne cykle, więc nie zwracałam na to uwagi) aż pewnego dnia (w moje urodziny) postanowiłam zrobić test i... pojawiły się wymarzone, wyśnione, upragnione 2 kreseczki !
Po trzech dniach odwiedziliśmy lekarza i jest nasza fasolka <3 Obecnie jestem w 9tc.
Nie mam żadnych wymiotów, zachcianek, złego samopoczucia. Może tylko trochę bardziej jak zawsze chodzę zmęczona i powięksyły mi się piersi i.. brzuch (delikatnie, ale jednak) Czy to na tym etapie już możliwe?.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę samych bezobjawowych i nudnych ciąż![]()
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam prawie30kg , wód nie miałam, dziecko 2kg ;p zostało mi dobre 10kg, w tej początek był straszny,rzuciłam się na jedzenie,ale szybko minęło z powodu problemów żołądkowych, nie chudnę ,co mnie w sumie dziwi,bo jem naprawdę o wieeele mniej , waga stoia ja już od paru dni nie miałam mdłości i mam cichą nadzieje że to już koniecO dziwo słodycze zrobiły mi się obojętne i zaczęło smakować mięso :O Boje się ze dużo przytyje, w dwóch poprzednich było +20. Tyle ze zaczynałam od 60 kg. A teraz waga startowa duuuuużo większa
. Jak przytyje jak poprzednio to zamiast chodzic, kulac się zaczne heheheeh

Miedzy 11 a 13tc robi się usg genetyczne.O nie dziewczyny. Za wcześnie wam się pochwaliłam, że nie mam mdłości. Zjadłam pierwsze sniadanie, drugie i heja do toalety
I czuje się jakby przez magiel mnie przepuszczono. No cóż mam nadzieję ze ustapi.
A Tak poza tym mam do was pytanie. 30 czerwca mam drugie usg. Będzie to 11tc. Jakie usg jest wtedy wykonywane?