Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc Dziewczyny. Mam pytanie do mam z UK. Dostałam dzis list ze szpitala na pierwszy appointment i scan. Czy moj pracodawca musi mi dac wtedy platny day off czy po prostu zwykly dzien wolny? Znalazlam takie info na internecie...![]()
Powinien dac Ci płatny czas wolny (nie cały dzień) ale pod warunkiem ze wczesniej powiedzialas o ciazy. Jesli nie powiedzialas to zalezy to od dobrej woli pracodawcy.
Kochane bardzo dziekuje za wszystkie slowa jakie przeczytalam. Jestem ogromnie wdzieczna. Ogromne sie ciesze, ze Wasze dzieciaczki rosna i jednoczesnie cholernie to boli. Dzisiaj juz zaczelam plamic, zauwazylam na papierze jak siusialammam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz po wszystkim. Chociaz tyle, ze juz cos sie dzieje bo to czekanie mnie wykanacza psychicznie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KIKI83 dziś duphaston to chyba temat przewodni. Mogłybyśmy założyć kółko narzekających na skutki uboczneJa wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresaCiekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.