reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Paraplu nie wiem czy w jakis sspossob Cie to teraz pocieszy, pewnie niekoniecznie alle moze da swiatelko nadzieji, bo ja taki widok jak Ty teraz ujrzalam 19 grudnia 2015, w 9 tc, przez 5 dni dostawalam po 2 tabletki wczesnoporonne ktore nie dzialaly zupelnie a ja zaczynalam goraczkowac I miec podwyzszone ob wiec nawet poronic mi sie nie udalo tylko po tygodniu psychicznej meczarni mialam zabieg, ktory w sumie byl ulga. A dzis wlasnie skonczylam 12 tydz ciazy. Szczerze bym chciala zeby to juz.nie spotkalo zadnej kobiety ! Ale to niestety czeste :/ wiedz ze nie jeestes sama. Siostra jest polozna w Warszawie I.mowi ze tyle samo co do porodu przychodzi z poronieniami tylko to nie jest rozglasniaane. Daj znac jak za miesiac, dwa czy trzy ujrzysz 2 kreseczki :-)
Ja kochana ten widok miałam 17 grudnia, 18 miałam zabieg.. a dziś jak i Ty 12 tydzień, daje to nadzieję :) Powodzenia Madziulka890 , no stres! damy radę :)

Niestety dziewczyny wydaje mi się, że dopóki nie będziemy czuły ruchów dzidzi to zawsze będziemy niespokojne…Chyba każda z nas żyje od usg do usg :/ Trzymam kciuki za nas wszystkie :*
hihi a potem będziemy od kopniaka, do kopniaka :) i będziemy relacjonować.. ale to zawsze już tak lepiej, mieć choć jednostronny kontakt z maleństwem :)

Idealka ja jestem mniej więcej w 10 tygodniu,pisze mniej więcej bo zaszlam pod koniec cyklu wiec każde wyliczenie pokazuje inaczej.
to nie przejmuj się ani się obejrzysz a kolejnego dnia będziesz się martwić, że coś doskwiera i pobolewa. Też tak miałam, ja tu zmartwiona że dwa dni nic nie boli, w 10 tc patrzę w ekran usg a tam maleństwo "pajacyki" trzaska :)

Kochane bardzo dziekuje za wszystkie slowa jakie przeczytalam. Jestem ogromnie wdzieczna. Ogromne sie ciesze, ze Wasze dzieciaczki rosna i jednoczesnie cholernie to boli. Dzisiaj juz zaczelam plamic, zauwazylam na papierze jak siusialam :( mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz po wszystkim. Chociaz tyle, ze juz cos sie dzieje bo to czekanie mnie wykanacza psychicznie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Glowa do góry, trzeba myslec pozytywnie, nastepna próba na pewno bedzie udana, życzę Ci tego z calego serca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry