Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taki wątek już jest, też dzisiaj go odkrylamCo do brzuszka, to zauważam już pewną różnicę w wyglądzie, mąż też. Ale inni ludzie nic nie widzą, w pasie mam 70 cm. Ale za 2 miechy już na pewno wszystkie będziemy mieć brzuszki - trzeba będzie założyć wątek ze zdjęciami
Co do usg, to w 1 ciąży miałam w ok 13-14 tc usg w Australii, robione nie przez lekarza ale przez panią która robi takie usg po prostu jak ktoś ma kaprys (przez brzuch oczywiście). I ta pani powiedziała nam już wtedy płeć. Nie była jeszcze pewna na 100%, ale jak się później okazało miała rację. Teraz nie wiem jak będzie, wizytę mam dopiero 7 lipca.
aż musiałam na kompa sie przełaczyć, bo ciężko odpisać.Tez mam 6.07 genetycznePrzede wszystkim dziękuję za wszystkie zaciśnięte kciuki!!!Dzień mogę zakończyć dobra nowina. Jest moja dzidzia ze mną! Znowu łzy szczęścia! Wyszło z usg 10 tydz i 6 dz. I maluszek ma 4 cm. Piękny obraz, widziałam nawet paluszki u stopek. Pepowina, mózg, wszystko widać... A za 2 tyg prenatalne czyli 6.07. Ale jak narazie lekarka mowila ze wszystko w porządku
także jestem przeszczesliwa!

czekamy z niecierpliwością na dobre wieści.Nie martwcie sie o mniemoze jeszcze zanim sie rozpakujecie bede mogla sie pochwalic Wam 2 kreseczkami.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę kwas foliowy od miesiąc przed ciążą i jeszcze jakieś tam witaminki dla ciązatych z dha.BabyWow, super wieści
Madziulka, moim zdaniem wszystko zależy od odżywiania. Uważam że prawidłowo odżywiająca się kobieta, która nie ma niedoborów nie musi brać witamin, a lekarz zanim takowe zleci powinien sprawdzić poziom witamin i minerałów we krwi. Ale komu by się chciało? Poza tym to czysty hajs - firmy przyjeżdżają do lekarzy i fundują im wczasy, więc oczywiste że ci bedą wciskać wszystkim ciężarnym witaminki. A potem rodzą się za duże dzieci, których kobiety nie są w stanie urodzić naturalnie. Ja w pierwszej ciąży brałam kwas przez 3 miesiące, zestaw witamin brałam podczas podróży, bo wiedziałam że będę się gorzej odżywiać i pod koniec zimy wit d3, bo w zimie łatwo o niedobór. Urodziłam dziecko zdrowiutkie z wagą 3, 340A jak już czytam gdzieś, że "nie da się zapewnić wszystkich składników i witamin bez witamin będąc w ciąży" to mnie to słabi. Zapytajcie swoich mam czy brały witaminy. Moja się mnie ostatnio pytała co to jest kwas foliowy
Miłego dnia!
tak się zmęczyłam tą operacją, że potem lezałam przez pół godziny
W kostium sie jeszcze mieszcze,ale mam jednoczesciowy wiec moze dlatego
co prawda ja ogolnie nie przepadam, ale chciałam dzisiaj zjeść do towarzystwa nawet kawe zrobiłam, nic mi nie podeszło. najlepiej wchodzą mi warzywa i owoce, przed chwilą zjadlam sałatkę smietnik (salata, pomidor, ogorek, kukurydza, cebula, rzodkiewka)z winegretem.