Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak.....mam tak samo I przychodzi niewiadomo skad , az sama ze soba zle sie czuje. Marlena super zdjecie :-) macie przeczucia co do plci, albo ktorejs mie sprawdzil sie np kalendarz chinski? Zaznaczam ze wiem ze to zabawaMam takie nerwy bez powodu że chetnie bym kogoś udusiła. Idę wiec spac bo inaczej zaraz sie z mężem pokłócę. Tez macie takie napady strasznej złości i rozdrażnienia?
Hej kochane, gratuluje udanych wizyt. Dziekuje za troskę [emoji8]
Ja wczoraj zaliczyłam trzy szpitale i lekarza prywatnego który mnie skierował do szpitala z podejrzeniem zapalenia odmiedniczkowego nerek, lekarz bez wstępnych badań chciał mnie zostawić na oddziale i dzis robic badania, po wojnie w szpitalu z łaski wykonał mi krew i mocz, wyniki kiepskie crp podniesione i anemia, dał mi antybiotyk ale pani w aptece powiedziała, ze wzięłaby go bez wyraźnej potrzeby, ze stan zapalny moze byc od zaparć a usg nerek dla pewność bede dzis robiła w uk mam nadzieje, ze wszystko z dzidzia okej[emoji58] dalej mam gorączkę ale mniejsza i nie wiem co rovic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marlena urocze zdjęcie
Widzę że nie tylko ja jutro wizytuje. Również proszę o kciuki.ajjj jak bym chciała żeby wszystko było ok i żeby bebiko pokazało się Co ma między nogami.czytałam że jest szansa żeby poznać płeć w 13 tyg czy to prawda okaże się jutro