Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana,jaki antybiotyk dostalas?Hej kochane, gratuluje udanych wizyt. Dziekuje za troskę [emoji8]
Ja wczoraj zaliczyłam trzy szpitale i lekarza prywatnego który mnie skierował do szpitala z podejrzeniem zapalenia odmiedniczkowego nerek, lekarz bez wstępnych badań chciał mnie zostawić na oddziale i dzis robic badania, po wojnie w szpitalu z łaski wykonał mi krew i mocz, wyniki kiepskie crp podniesione i anemia, dał mi antybiotyk ale pani w aptece powiedziała, ze nie wzięłaby go bez wyraźnej potrzeby, ze stan zapalny moze byc od zaparć a usg nerek dla pewność bede dzis robiła w uk mam nadzieje, ze wszystko z dzidzia okej[emoji58] dalej mam gorączkę ale mniejsza i nie wiem co rovic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jednym z nich jest mój tata ktory chciał syna. Na szczescie na czterech córkach zaprzestałHappyBabyMama znam takich co prubowali do skutku chlopczyka czy dziewczynke I skonczyli z czwortka albo piatka dzieci ; ) Jak Ci sie poszczesci to juz na najblizszym usg poznasz plec : )
)
Ja bym nie brała antybiotyku. Poczekaj może do jutrzejszego usg.Dostałam Amotaks 500mg 3x na dobę, gorączka spadła sama z siebie bóle pleców odeszły jedyne co mnie trzyma to zaparcia i wzięty brzuch nie wiem jak zrobic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom