reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
ankamaz nie dziwie Ci sie ze sie wystraszylas, ja juz nawet podswiadomie sobie robie pancerz rekami na brzuch jak sie jakos dynamicznie bawie z synkiem zeby przez przypadek nie kopnal ;) na pewno nic sie nie stalo, maluszki sa chyba jeszcze za male I schowane

a>
czesc dziewczyny :) w styczniu zostanę po raz drugi mamą :) jeszcze za bardzo nie wiem jak poruszać sie na forum ale powoli rozkminiam :) w piatek mialam badanie genetyczne. niestety jeszcze nie wiem kto we mnie mieszka ale znalazlam zdjecie z usg i chyba mam pewne podejrzenia :) jak u Was bylo ? szybko znalyscie plec? ja w pierwszej ciazy dowiedzialam sie juz w 12 tyg :) wkleilam zdjcie moich przypuszczen ale nie wiem czy widac cokowliek :)

A ja sie pokłóciłam z Moim i sie nie odzywam, uparłam sie i sie nie odezwę ;(
Ech brak słów
No nic jakos to przetrwać ....

Zmeczona jestem a to dopiero początek tej ciąży

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie moj maz codziennie wkurza jakimis glupotami, gorzej jak dziecko juz nie mam do niego cierpliwości.
Dziewczyny jestem załamana odebrała teściowa wyniki i wyglada na to ze mam bakterie e coli [emoji25] naczytałam sie tyle, ze plakac mi sie chce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytaj glupot. Lekarz na pewno wszystko Ci powie. Trzymam kciuki. Napisz potem co mowia lekarze.
To chyba za duze na siusiaka. Jak mialam w piatek usg genetyczne, lekarz bardzo dobrze wytlumaczyl na jakiej podstawie ocenia plec to sa raptem dwie kropki i to takie niuanse w tym tygodniu:happy: Ja bylam w 12+4 wg kalendarza.

reklama
Kolorowamama nie czytaj neta. Oj bidulka jesteś. Trzymam kciuki zeby to tylko tak brzmiało a żeby wszystko było dobrze. Napisz co tam lekarz powiedział. Trzymaj sie i powodzenia
A ty brałaś ten antybiotyk ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry