Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zastanawialam sie nad tym, bo jednak jak dziecko chodzi do przedszkola to przynosi rozny tyfus. Ale tez nie ma na to reguly jak zareaguje noworodek. Jak urodzil sie syn akurat maz zachorowal na grype. W domu zbytnio nie zblizal sie, a i tak po dwoch tygodniach wyladowalam z synem w szpitalu na zapalenie oskrzelikow.Dzien dobry
trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj , dajcie znac koniecznie co i jak.
ja tez dzis mialam jakies sny i to wlasnie bardzo realistyczne. co do witamin to ja biore od poczatku mama dha bo podobno tam jest wszystko łącznie z kwasem foliowym, na opakowaniu jest ze brac dwie tabletki dziennie ale mi lekarz kazal brac jedna ze to w zupelnosci wystarczy , zeszta moje dzieciątko jest duże , już mi termin sie przesunął na sylwestra , czuje ze bede grudniową mamachociaż mam nadzieje ze tym razem wcześniactwo mnie oszczedzi. na razie mam identyczne dolegliwoscie jak w pierwszej ciazy te mdlosci mnie dobijają. co dzien mam ochote na co innego wiec nawet nie potrafie sie ustosunkowac czy jem slodkie czy kwasne i mieso czyli z wrożby na płeć nici
czy są tu mamy ktore mimo posiadania noworodka w domu zamierzaja prowadzić starsze dzieci do żłobka/przedszkola? sa rozne opinie i sama nie wiem co robić .
są też mamy ktore nadal karmią starsze dziecko?
Zdrówka, trzymaj sie cieplo.Dzień dobry wszystkim, witam nowe mamy.
A ja czekam do lekarza, po kiepskim wieczorze obudzilam sie z pqskudnym przeziebieniem. Normalnie jak nie urok to....
Koza jak najbardziej jest fajnym pomyslem, długą rurę trzeba do niej, zeby jak najwiecej ciepla dało się rozprowadzić i mozna do kozy wrzucac powiedzmy wszystko.Shaer, to nie dziwię się że chcesz uciekać z tego miasteczka. Nie wiem jeszcze czym będziemy grzać, mój mąż ogarnia takie sprawy. Mamy możliwość podciągnięcia gazu do działki ale nie wiem czy od razu będziemy to robić. Myśleliśmy o kozie na drewno lub jakiś pellet + dogrzewanie elektryczne. To mała powierzchnia więc nie powinno być kosztownie.
Oj biedna tyDzień dobry wszystkim, witam nowe mamy.
A ja czekam do lekarza, po kiepskim wieczorze obudzilam sie z pqskudnym przeziebieniem. Normalnie jak nie urok to....