reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Pytałyście czy dzieci do przedszkola dajemy, ja mojego syna od września puszczam do przedszkola prywatnego, bo będzie miał 2,5 roku i poza tym te przedszkole mam 3minuty spacerkiem od domu ;) Syn uwielbia dzieci, śpiewy, zabawy, tylko no najbardziej z tymi chorobami się boję i wirusami. Wysłałam już syna rok temu do żłobka to zaraził się mięczakiem zakaźnym ,miał wypalane te bąbelki, długo nie mógl chodzić do żłobka,a ja znaleźc pracy nie mogłam , ostatecznie został w domu ale żałowaliśmy

To s
Melduję się po wizycie! Wszystko gra. Bobas mi pomachał i ziewnął :D ma 6,5 cm i szaleje w brzuchu. Płci nie poznałam. Mam niewielką nadżerkę na szyjce macicy, ma któraś z Was? Bo nie wiem czy mam się martwić, a w internecie nie chcę czytać ;) zrobił mi też cytologię przy okazji. Tokso ujemne, tarczyca ok, waga +1, ciśnienie niskie 100/60 - u mnie to norma, nawet po kawie. No, wyspowiadana :D

Olivka85, niewykluczone, że u nas będzie tak samo. Choć ścisłego Krakowa nie zakładam... musiałoby być naprawdę źle w tej wsi ;)
Shaer, o rany co za sny..
To super ze wszystko ok.a nadzerka to nic poważnego tylko widzisz ja ostatnio plamiłam właśnie najprawdopodobniej od nadzerki.ale spokojnie u Ciebie jesli jest mala może nie dawac żadnych oznak ze jest:)

Ja dzis zaliczyłam przytulenie do ściany takie mam zawroty głowy i u mamy poleciałam na szczęście na łóżko [emoji15] zmierzyłam ciśnienie 91/64

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem cos o tym bo ja tez normalnie mam takie spadki ale w ciąży mam wyższe choc dzis tez sie wystraszyłam bo wstalam rano z zawrotami ale przeszlo.dzis widocznie taka pogoda.pij jak najwięcej wody no i kawki się napij

Kawka... tego mi najbardziej brakuje.
Moje wczorajsze cisnienie to 88/57. Zawsze mialam niskie i sie wlasnie kawa doladowywalam
Tez mnie dzis leb cmi i po scianach chodze. Pospalam troche gdy diable ogladalo bajki.Pogoda koszmarnie dodupna. A synek ma dzis wlaczony tryb "bachorek - koszmarek" mam ochote stac i krzyczec.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry