Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tutaj sie zgodze, dalam sie nabrac na plyn pod prysznic dla mam Johnson and Johnson.No to już lepiejChoć te emolientowe specyfiki stosowane dla wszystkich noworodków profilaktycznie to też przesada. Skóra zdrowego noworodka nie potrzebuje natłuszczaczy, jedynie łagodnego usunięcia brudu, to wszystko. Emolienty bez potrzeby mogą nawet zaszkodzić, bo skóra dostaje sygnał że jest zbyt tłusto i przestaje produkować własny płaszczyk ochronny i wtedy dopiero robią się przesuszenia i koło zamknięte. Jeszcze emolienty do mycia spoko, bo spłukuje się znaczną część z wodą. Ale niektórzy, o zgrozo, smarują maleństwa od stóp do głów jakimiś balsamami na bazie płynnej parafiny...
Ech sorry, ale jestem przewrażliwiona na punkcie kosmetyków (zwłaszcza dla dzieci i kobiet w ciąży) oraz tego jak marketing nabija nas w butelkę, a koncerny ładują chemię w ciała nasze i naszych maluchów.
Mam antybiotyk od lekarza tutejszego ale skonaultowalam to z moja znajoma lekarka I powiedziala zeby sprobowac sinupretem oczyscic najpierw a jak nie pomoze to antybiotyk dopiero.aniay a ja na twoim miejscu bym nie kombinowała tylko migiem do lekarza. Bo sama zatok nie wyleczysz a jak stan ci się pogorszy to będziesz musiala silniejsze leki brac. Ja jak się rozchorowałam, a tez probowalam sama się leczyc bo karmiłam, to lekarz kazal mi dziecko odstawić od piersi bo przepisal silny antybiotyk. Powiedział ze niczym innym mnie nie wyleczy
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo ja dziś wizytujaca. Mam zamiar przynieść same dobre wieści![]()
Dzis wiekszosc srodkow do mycia i nawilzania robie sama i jestem zadowolona. Sciskam mocno z rana bo juz dospac nie moge