reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@ankamaz ja używam od x lat już serię ziołową płynów do higieny intymnej z Ziaji! Polecam bardzo. Tam są przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze itd. Odkąd je stosuję to żadne świństwa tfu tfu mi się nie przypałętały. Naturalny produkt, tani i naprawdę godny polecenia, bo przetestowałam wielokrotnie.

reklama
Hej dziewczyny długo mnie nie bylo bo nie szło was nadrobić :)
Tak dużo piszecie a ja w pracy cały dzien to nie miałam kiedy napisac nawet :)

Co do witamin ja mam Prenatal Duo + kwas foliowy ..
Co do badan piersi to ja miałam na 2 pierwszych wizytach badane przez moja ginekolog.
Zatoki tez mnie atakują cały czas .. wgl takie migreny mam że nie moge wytrzymac i dziennie na lekach przeciwbólowych jestem .

Gratulacje wszystkich udanych wizyt :** Super że z dzieciątkami wszystko dobrze jest :) Obyśmy już zostały w komplecie :)

Co do kosmetyków ja niesttety sie nie wypowiem nic bo nie mam pojecia :) Ale zaczynam juz podczytywac jakie by były najlepsze :) Ale zobaczymy bo ja jestem strasznym alergikiem na każdy krem i kązdy proszek itd wiec zobaczymy czy dzieciątko tego po mnie nie odziedziczy

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :***

Mi się dzisiaj sniło badanie usg :) I mójj tekst o siusiak będę miała syna :D hahah może już za tydzień sie dowiem i może sobie to wysnie :)

A ja polecam plyn do higieny intymnej Provag lub Biały Jeleń z prebiotykiem.
Ja tez dzis mam usg w szpitalu dziewczyny z powodu silnych bóli brzucha i jakby kłucia w pochwie, tylko obawiam się czy tak czeste usg nie zaszkodzi dzidzi bo mialam ostatnio w ndz i dzis znow...

Elu usg nie jest szkodliwe. Nie martw sie wiec.

Ja uzywam Ziaji albo Bialego Jelenia wlasnie z prebiotykiem.

Kiki sny masz cudne. Mi sie dzis snil kokega z bylej pracy ktorego nie lubie, ze przyszedl i oznajmil ze kocha mojego meza, a moj maz mu kazal spadac. Normalnie sen godny 13latki...

Marlenabte bole glowy to moga nie byc migrenowe ale wlasnie od zatokowe. Ja sie z tym borykam od 15 lat juz. Ledwo zlapie katar a juz mam histerie ze zaraz beda zajete zatoki, pekajacy leb, wymioty (tak tak tez hylam zaskoczona) i 3 tygodnie masakry.

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach ;) trzymam kciuki :*
A ja nie mogłam zasnąć do 1 w nocy :/ każda pozycja była nie wygodna a dzisiaj wszystko mnie boli. Ja nie wiem co to będzie w ostatnich miesiącach ciąży skoro teraz tak narzekam :p
Ja też polecam płyn do higieny intymnej z biełego jelenia, dobry jest też żel do mycia ciała :)

Nie musisz sie obawiac, co do Usg... W USA podgladaja dzidzusia na kazdym badaniu kontrolnym i poki co zadne badania nie wykazaly, ze to ma jakis szkodliwy wplyw na maluszka, takze nie obawiaj sie. Z reszts u nas tez coraz czesciej sie to praktykuje... Moze powinnas pobrac sobie przez jakis czas no spe i magnez... To na pewno Ci nie zaszkodzi, a wrecz moze pomoc, no i na pewno oszczedzac sie... Zycze duzo spokoju i zdrowka

reklama
Dziękuję Shaer, bardzo się martwię o mojego maluszka. W szpitalu powiedzieli ze te bóle brzucha raczej normalne bo dzidzius robi sobie miejsce ale na wszelki wypadek lepiej to sprawdzic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry