Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniay nie nadąrzy uzupełniać listy 

Dziś nie przyszła @...3 dzień w 7 dniowej przerwie między blistrami...zawsze przychodziła 3 dnia... Nie wiem czy Wam pisałam o mojej znajomej.. Zaszła na tabletkach anty, brała regularnie i do tego z jednym jajnikiem, stąd też to moje podejrzenia, zobaczymy na czym się skończą.. Czytam Wam dziewczyny cały dzień i chciałabym i ja dołączyc jako oczekująca bobasajak jutro nie będzie @ to w czwartek rano teścik... Brzuch delikatnie boli ale to bardziej mrowienie,piersi trochę klują, jakieś ciągniecie w pachwinach dziś odczułam kilka razy no i robię się senna... A i od kilku dni kilka osób mi mówi że jakoś ładniej wyglądam ha ha [emoji3]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były...Ja w pierwsza ciaze zaszłam stosując plastry evra [emoji12] w ta kilka dni po wyjęciu składni mirena a mówili ze bedzie trzeba czekać także wszystko sie moze zdarzyć [emoji16][emoji122]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były...się okaże
a mój coś wspominał o tym że chciały dzidziusia, ja niestety muszę być teraz na anty, ale jeżeli on chce to zrezygnuje z mojego leczenia biologicznego i od stycznia zaczniemy starania... Sporo czasu,ale to lepsza opcja niż za 2,5 roku...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom