HappyBabyMama
Fanka BB :)
Oliwka dacie rade ze wszystkim bardzo dobrze ze sie zdecydowaliście bo jedno dziecko to mało lepiej zawsze dla was i dla niego jak ma rodzeństwo.
Ubranka prześliczne !
Ubranka prześliczne !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie, chociaż mi strasznie głupioCzy któraś z was ma lub miała problem trochę natury psychicznej/emocjonalnej. Bo ja mam takie momenty, że nie radzę sobie ze świadomością, że moje ciało zaraz będzie się zmieniać. Panicznie boję się rozstępów albo tego, że w ciąży nadmiernie przytyję. Wiem, że moje ciało zmieni się nieodwracalnie i to mnie dołuje, bo mam wrażenie, że przestanę być atrakcyjna. Może powinnam porozmawiać z jakimś psychologiem zanim zamieni się to w prawdziwą obsesję?
Lindia
Lata nam leca. Nie bedziemy do kon a zycia piekne i mlode,ale wazne jest aby zmieniac sie z usmiechem o godnoscia. Zaakceptowac to.
Nawet najladniejsza i najzgrabniejsza kobieta gdy bedzie zgorzkniala, nie zwroci niczyjej uwagi na swoja urode.