matko le ciezko Was nadrobic a nie bylo mnie tylko jeden dzien

gratuluje wczorajszych wizyt
Anula trzymam kciuki za pozytywne wiescie trzymaj sie bedzie dobrze.
Julia sliczna dzidzia
co do gaci to ja w pierwszej ciazy chodzilam w zwyklych majtkach nie wiem jak teraz bedzie

nie lubie wielkich majtasów bo jest mi jakos w nich niewygodnie.
Fasolka witam ja mam słabe wyniki i mam brac żelazo , 12.08 mam kolejna wizyte na ktora mam zbadac poziom żelaza. w poprzedniej ciazy tez mialam anemie ale duo pozniej kolo 20 tyg teraz jest 15 i juz wyszlo chyba przez wieksze mdlosci. szczerze powiem boje sie na maksa tego zelaza i kibelkowych problemow po nim. w pierwszej ciazy tak sie balam ze nie bralam go mimo to na kazdej wizycie mialam co raz lepsze wyniki wiec chyba nadrobilam zelazem w jedzeniu. ps u mnie chlopak stwierdzony w 15 tyg , mysle ze juz tak pozostanie po siurek dosc pokazny byl , oczywiscie tata dumny jak paw
Marcje w pierwszej ciazy mialam starszna zgage ale dopiero po 20 tyg moze byla wczesniej ale nie kapnęłam sie bo nigdy wczesniej zgagi nie mialam i sama nie bylam pewna co mi jest

teraz zgage mam juz od 12 tyg jak nie wczesniej ale nie caly czas.
Natalijka co do wozka to dla mnie jest za jasny tzn sama kupowalam wózek uzywany dla mojego synka i z tych wszystkich ktore ogladalam lepiej sprawdzaja sie ciemne kolory , te jasne mimo prania maja takie jakby zacieki ktore nie schodzą , zreszta znajomi ktorzy kupili takie wozki nowe po kilku miesiacach uzywania to potwierdzaja ze szybko sie niszcza.
shariotka u mnie wlasnie tez bedzie taka mala roznica wieku i zastanawiam sie jak dam rade, w sumie sie ciesze zwlaszcza ze dwoch chlopcow to beda sie fajnie bawic ale boje sie czy ja podolam psychicznie zwlaszcza ze moj synek to straszny łobuz
Happy ale fajnie trojaczki super ze wszystko ok
Lindia u mnie pierwsza ciaza niby byla planowana ale tak szybko sie udalo ze zdazylismy juz zrezygnowac ze staran i dac sobie jeszcze czas a tu bach udalo sie za pierwszym razem ale radosc byla wielka, ciaza z mega komplikacjami wczesniak i pierwszy rok mojego synka byl dla mnie bardzo ciezki przynajmniej raz w tygodniu rozstawalam sie z partnerem i juz mialam wrocic do pracy do ludzi i wkoncu skupic sie tez troche na sobie a tu niespodzianka drugie w drodze

no ale tez byla radosc

powiem tylko ze ja sobie nie zdawalam sprawy jak to jest byc mama ze sa czasem takie chwile ze masz ochote uciec i szczerze boje sie tego co bedzie teraz ale jestem szczesliwa ze mam takiego wspalnialego syna łobuza

co do zmian w wygladzie mi tez ciezko to bylo je zaakcpetowac ale wszyscy mi mowia ze po ciazy wygladałam lepiej niz przed a moj partner wrecz mowi ze ma nadzieje ze wkoncu przytyje bo za chuda bylam po ciazy i liczy ze mi cycki beda zwisac do pasa bo takie lubi najbardziej

poza tym tak jak mowi kiki ciaza wcale nie musi oznaczac ze pozniej bedziesz mniej atrakcyjna